Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skazana na dziwictwo

2 tygodnie bez sexu..

Polecane posty

hej mieszkam z partnerem a nie uprawialismy sexu juz 2 tygodnie co mzoe byc przyczyna pomocy!!:(

Gość wstyd jak ch.
chuj wie

Gość julka kulka
a ja nie kochalam sie 8 lat

:(prosze wypowiadajcie sie

Gość hrety
masz grubą dupę:D

Kilka dni temu znalazłam jego penisa w krajarce do chleba. Czy to może być powód ? :(

Gość smutna:(...
czy to provo??

hmmm, co moze byc powodem??? moze ma inną i nie potrzebuje juz od Ciebie nic?? moze juz Cie nie kocha?? a moze przychodzi zmeczony po pracy i juz nic mu sie nie chce....???:-/

Gość ja niestety też
Skazana na dziewictwo, ja tez nie uprawiamz moim chlopakiem sexu, wczesniej to byla norma, 3,4 razy w tygodniu a teraz ? Zauwazylam ze on od bardzo dawna nie wychodzi z inicjatywą, przez ostatnie miesiace to ja zawsze zaczynałam, w koncu sie wkurzylam bo czulam sie jak jakas nimfomanka przez te zaczynanie ;/ powiedzialam mu to wszystko co myslew o tym i wszczełąm celibat, oczywiscie w duchu mając nadzieje ze nie wytrzyma i w koncu mozna powiedziec rzuci się na mnie hehe, ale nie ;]

nie to nieprovo,chcalabym...jestemy razem dopiero rok wiec nie rozumiem skad ten zastoj:(

pogadaj z nim poprostu i juz:)

Gość ja niestety też
my jestesmy ze soba 5 lat, pierwsze dwa lata to on ciagle chcial a pozniej to szkoda mowic, zapytalam go dlaczego tak jest to podał mi kilka bezsensownych powodów.. ;|

Gość dsgghmh
mnie tez zastoj, mezowi sie niechce, nie dobiera sie do mnie, to czesciej ja wychodze z inicjatywa, ehh... zaraz bedzie zem stara brzydka i gruba a maz ma kochanke heheh:)) a tak naprawde to hcyba zmeczenie,lenistwo i to ze z tesciami mieszkamy... niewiem ale ogolnie jak juz jest sex to jest suuper, i kocham mezulka i wiem ze on mnie tez:))

Gość ja niestety też
w tym wszystkim najdziwniejsze jest to ze (oczywiscie nie chce wyjsc tu na niewiadomo jaką, zadufaną w sobie panienkę, pisze jak jest) mnostwo facetow prawi mi komplementy, nawet na temat mojego ciala, podobno jestem bardzo atrakcyjna itd, wiec nie rozumiem dlaczego moj facet tego nie zauwaza, a wolałabym zdecydowanie zeby to on mi prawił takie komplementy.

Gość dsgghmh
ale sexu bym chciala wiecej i wiecej:D my gadamy, czasem mu cos w zartach pocisne, ale wtedy on ma juz presje i .... ehhh a mowia ze to faceci chca non stop i tlyko o tym mysla:P

Gość dsgghmh
ja niestety tez - witam w klubie:)) ja pracuje prawie z samymi facetami hehe i czesciej czuje ze oni by chcieli niz moj maz:/

Gość eee czym Ty sie przejmujesz
ja też 2 tyg , bo najpierw ja miałam okres [ a w moim przypadku jest to ok. 4/5 dni ] a zaraz po tym mój narzeczony grypę załapał.. :P PS> Nas się nie pytaj o przyczynę, zapytaj chłopaka :P

Gość ja niestety też
dokładnie, ja tak samo mam. Czuje że bardziej leci na mnie dajmy jakis tam kolega niż mój własny chłopak ;/ przez to ze "on nie dobiera się do mnie" czuję się mniej atrakcyjna, pomimo że inni mi wmawiają ze jestem i to bardzo, wrr tylko dlaczego on tego nie zauwaza ?!

Ty jesteś dziewicą?! No to moze powiedz mu ze jestes gotowa a nie sie głupio pytasz, moze ma do ciebie taki szacunek, ze postanowił nie naciskać

Gość dsgghmh
no coz nie ma idealow:) cza sobie radzic a z kolegami flirtowac tak dla poprawienia samopoczucia ze wcale z nami nie tak zle:)) a meza i tak dzisiaj dorwe i przelece:P nie wywinie sie:))

Gość ja niestety też
Dziewczyny, u mnie to się ciągnie już dobre pare miesięcy, próbowalam juz chyba wszystkiego, ładne, seksowne ciuszki, kokietowanie itd ale to działało tylko na krótką mete i wiecie co wymysliłam ? Wiem, że to troche głupie i dziecinne, ale mysle ze podziała, zapomnijcie o seksie na jakis miesiąc (sama nie wiem czy dam rade) az w koncu on sam zacznie sie dobierac, bo w koncu kiedys to nastąpi, a kiedy juz bedzie chcial, powiedz że niechcesz :) wiem ze to ciezkie zwlaszcza ze tak naprawde to chce ci sie, ale wtedy on zauwazy ze musi sie starac, a z tego co wiem to facelu uwielbiaja zdobywac. Nie wiem czy to dobry pomysl ale ja sprobuje..

Ja niestety też: hehe, takie małe "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" :P :classic_cool: Tylko uważajcie żebyście miały na kogo tego focha strzelić, bo o czasami może odejść :P

Gość ja niestety też
akurat w moim przypadku jestem pewna ze nie odejdzie bo po za sexem wszystko jest w porzadku, jest czuły, kochany, w kolko mi powtarza ze jestem najwazniejsza, jestem pewna ze ani mnie nie zdradzi ani nie zostawi. Tylko ten sex, aj to jednak uzaleznia :/

Gość ja niestety też
Autorko, żyjesz tam ?

eh tam uzależnia.. da sie wytrzymać . Ja od 7 lat jestem z moim, 3 tyg temu się zar eczyliśmy, a pierwsze półtora roku bycia razem nie uprawialismy sexu, ja byłam dziewicą - on nie był prawiczkiem.. Ale powiedział że poczeka, że nie naciska.. I jakoś potrafił wytrzymać, i nieuwierzyłabym nikomu, kto by mi powiedział że mnie w tamtym czasie zdradził

Gość dsgghmh
u mnie tak samo:)) tez probowalam sexi kompletow i innych spraw jest fajnie ale na chwile, za zadko jak dla mnie ale dzis mu nie odpuszcze i wcale sie niewystroje tylko.... ehh zajade goo:P a z celibatem na wlasne zyczenie mogla bym niewytrzymac

tak jestem eheczytam Was:P...hehe,u mnie jest tez ten poblem ze on nalega abym schudla ale ja bylam taka jak jestem od poczatku zwiazku wiec nie wiem co mam sadzic, czy w ten sposob chce mnie ukarac?,...jezeli chodzi o inne czule piueszczoty czy chocby calowanie to tez tego nie ma u nas,juz przestalam nalegac i zaSTANAWIAM sie czy to ma sens...