Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skazana na dziwictwo

2 tygodnie bez sexu..

Polecane posty

Gość ja niestety też
Ale na początku zwiazku bez sexu a w trakcie to jest co innego, bo my tez na poczatku tego nie robilismy, tez bylam dziewica, i wcale nie chcialam, ale jak juz zaczniesz to tak jak uzywki, uzaleznia.. Ale dam rade, chodzi mi tylko o to ze ja nie chce juz tego zaczynac bo glupio sie z tym czuje, ile to mozna ;/

ja niestety tez--->dokladnie to jest ponizajace,jakby prosic o odrobine uczucia...

Gość eee czym Ty sie przejmujesz
No ok, dla mnie to był poczatek, miałam 18 lat, on miał 25 i nie był prawiczkiem, i o to mi tutaj chodzi że on tą wstrzemięźliwość utrzymał przez półtora roku, a wy przez 2 tyg nie możecie :P

Gość dsgghmh
u nas z przytulaniem, calowaniem jest oki niebrakuje tego mozna powiedziec ze jak na małzenstwo i to tak bardzo czesto i z tego jestem zadowolona bo uwielbiam sie z nim przytulac... tylko seksu malo , albo inaczej za zadko, choc wiem ze czasem niema sil, ze zmeczony... ale wiem ze mnie kocha i ze mu sie podobam i napewno nie kazal by mi chudnac czy jakies inne wymagania... no chyba ze ponczoszki i kozaczki ale to czasem spelniam:P

ja rzadko slysze komplementy odosnie mojej osoby nie tylko jesli chodzi o wyglsad,stala krytyka to norma,brakuje mikontaktu cielesnego

Gość dsgghmh
uuu no to jak kryykuje to znaczy ze jst jakis wiekszy problem , musicie pogadac co sie dzieje , jesli cie nie akceptuje taka jaka jestes to cos jest nie tak... i to juz wtedy nie chodzi o sam brak checi do sexu...

Gość tosik sexowny
a moze ja was rozgrzeje:)