Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popoiiopiopiopipipopio

Co sądzicie o wadze 44 kg przy 158 wzrostu?

Polecane posty

Może być?

Gość buehehehehe
anoreksja :P

Nie mam anoreksji, jest sporo :)

Gość ujhg
ja mam podobnie, waze nie cale 47 chyba i mam 160cm wzrostu. Jest ok bo jestem przynajmniej zgrabna tylko mam problem z dopasowaniem spodni bo wszystko na mnie duze:(

jem*

Gość to moze ja napisze
mam takie same wymiary🖐️ i na anoreksje mi nie wyglada mam 23 lata a spodnie kupuje na dziale dzieciecym, co dla mnie jest zbawieniem, inaczej chodzilabym z gola dupa:D i zeby nie bylo, kupuje tylko spodnie gladkie bez zadnych swiecidelek, naszywek itp:classic_cool:

Gość ujhg
serio na dziale dzieciecym??? masakra;/;/ jak Ty musisz w tym wygladac jak jakas dziewczynka;/

To moze ja napisze - ja przyzwyczaiłam się już do takich komentarzy, najczęściej padają z ust osób ciągle się odchudzajacych :) Nigdy nie kupowałam nic na dziecięcym, z doborem spodni nie mam problemu, ale w sumie czemu nie, kiedyś się przejdę :) podobno kosztują mniej niż te "normalne"?

Gość dsgghmh
malo, sam fakt ze kupujesz ubrania na dziale dzieciecym o tym mowi. jakies 5 kg w gore a bylabys fajna:)) przynajmneij bylo by za co chycic bo tak to tylko skora i kosci pewnie. a jak wiadomo facet nie pies na kosciach nie bedzie lezal:))

dsgg - czytaj ze zrozumieniem :) nie kupuję na dziecięcym :P

Gość bindaska
Hej , ja waże 48kg i mam 158cm wzrostu, ale mam odstajacy tyłeczek, ładnie zaznaczona talię i ogólnie uważam,że jestem proporcjonalna. Ubrania kupuję normalne, ale w niektóre dziecięce też się miescze i kupuję jak mi sie spodobają. W ciąży miałam ogromniasty brzuch, a przytyłam tylko 10kg i z powrotem schudłam, jem bardzo dużo ale to nic nie pomaga bo szybko spalam kalorie.

Gość to moze ja napisze
napisalam przeciez, ze kupuje spodnie tylko gladkie, rurki badz zwykle spodnie, nikt nawet sie nie domysla ze kupuje tam spodnie, i nie daje za spodnie 20zł a 100 czy nawet wiecej sie zdarzy... i nawet nie widac ze sa z dzialu dzieciecego, po prostu np z lee czy wrangler'a tylko ze mniejszy rozmiar. spodnie w rozmiarze 25 sa dla mnie za dlugie i troche za szerokie w biodrach wiec kupuje na 152 lub 158cm i nie, nie wisi nic na mnie, mam dopasowane wszystkie ubrania, nie widac kosci i jakos faceci za mna sie ogladaja i i gapia sie jak glupi:P

to moze ja napisze - muszę się przejść po dziecięcych :D Tak z ciekawości, jaki masz rozmiar biustu?

Gość to moze ja napisze
rozmiar mam niewielki bo 70A;) ale taki jedrny lepszy niz zwisający;) i dobrze sie czuje z moja waga, nie odchudzam sie i nie narzekam ze nie moge zadnych ubran znalezc a, i buty na obcasie tez znajde dla siebie a mam rozmiar 35;) tylko ze musze sie naszukac ale to i lepiej bo znajde skorzane i wygodniejsze:)

Gość wydaje mi se ze to dobra waga
przy tym wzroscie Na pewno nie musisz sie odchudzac. jestes szczupła i tyle. jeśli ktos kupuje ubrania na dziecięcym , to co w tym złego. W końcu przy niskim wzroscie wiadomo, ze ma też drobną sylwetkę

Jesteś pewna, że masz dobrze dobrany stanik? Ten obwód dość spory ;)

Gość bindaska
O matko! Chyba jesteśmy klonami bo ja tez mam rozmiar buta 35- masakra jak chcę kupić jakieś eleganckie szpilki. Biust mam75B.

Gość to moze ja napisze
tak, jest dobrze dobrany, tylko ze zapinam stanik na ostatnie czyli te ciasniejsze ja tez nie widze nic dziwnego w kupowaniu ubran na dziale dzieciecym i nie wygladam jak kolejne heloł kiti czy cos podobnego trzeba umiec szukac;)

:D Ja mam 65c...tzn b. małe, ale jakoś żyję :)

Jest tu ktoś jeszcze? Własnie zdjadłam duży obiad :D

Gość hjmgcxkmh
48, max 50 kg przy 165 i nie wygladamjakbym miala anoreksje :o jem normlanie, nieodchudzam sie nie patrze na to co jem. biust mam calkiem calkiem (60e-f) troszke tluszczyku na brzuszku (nie chce sie cwiczyc:D) i wygladam przyzwoicie :P

Gość Bziummmmmmmm
a ja mam 60kg i 168cm.. I jestem szczupła, wysportowana, mam wyrzeźbiony brzuszek, dużo ćwiczę.. Mam po prostu ciężkie kości. Wy może nie jesteście mega chude, tylko macie lekkie i cienkie kości.. i już

Gość mańsza
ja ważę 54 przy 160 a dziewczyna 174 cm z wagą 63 jest szczuplejsza ode mnie ważyłyśmy sie tylko ona ma większe kości ode mnie i dlatego natomiast tłuszczu mniej i naprawdę mówię wam że waga nie świadczy o atrakcyjności i figurze kobiety ,znam dziewczynę która mało waży ale nie chciałabym być na jej miejscu ,nie ma talii,nie ma bioderek, taki kołek i nie jest atrakcyjna już lepsza dziewczyną z kobiecą figurą

Gość aniczka 155
no to ja mam 155 cm i ważę zazwyczaj około 40 kg, choć czasem to było nawet 38 kg... nie, nie mam anoreksji, jem normalnie :)