Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gienia z zadupiaaa

kamera internetowa

Polecane posty

Gość gienia z zadupiaaa

witam, mam zamiar kupic kamere internetowa do laptopa, no i tu sie zaczyna problem zeby byla w miare tania no i w miare dobra, zaznaczam ze nie mam jakos specjalnie wypasionego laptopa wiec nie potrzebuje kamery z gornej polki bo moj laptop tego nie przetworzy i nie wykorzysta. Na co tak naprawde zwracac uwage? z gory wielkie dzieki za pomoc.

Gość gienia z zadupiaaa
nikt mi nie pomoze?

Gość gienia z zadupiaaa
dziekuje, a mozesz mi powiedziec ile powinna miec tych MPx?

Gość gienia z zadupiaaa
o kurcze rzeczywiscie taniutka, ponawiam tylko pytanie ile tak mniej wiecej powinna miec MPx na obraz przyzwoity

Gość gienia z zadupiaaa
ok, bardzo Ci dziekuje ;)

Napisał że megapixele nie mają większego znaczenia =) napisał że nawet najtańsza kamerka logitech czy microsoft powinna być wystarczająco dobra ,i że on kupił by którąś z tych 2 firm Wysłano o 08:17 (poniedziałek) Ryan: I think most will be 1.3 megapixel So nothing less than that I would say

Do tego ściągnij sobie ManyCam program ;-) Przechwytuje obraz z kamerki , możesz zmieniać ustawienia,oraz rozmawiać przez skype,gg,i inne z kamerką jednocześnie ;-)

Gość gienia z zadupiaaa
Dzieki Ci dobra kobieto i dzieki Twojemu Meżowi:D

Kamerka 1.3 Mpix w zupełności wystarczy. Im wyższej rozdzielczości jest obraz tym mniej klatek na sekundę ma przesyłany obraz - czyli będzie szarpało :/ zobacz sobie np. kamerkę http://www.okazje.info.pl/okazja/komputery/digitus-da-70817.html ma dobry autofocus i niezłą rozdzielczość. A obraz śmiga powyżej 25 klatek na sekundę - więc będzie płynny.