Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablabla20

Prosze wejdz :)

Polecane posty

Gość blablabla20

Witam ! Dziewczyna dostala w ten sam dzien okres w ktorym sie kochalismy, ale byl to sex przerywany. Okres byl prawidlowy 5 dniowy. Chociaz tak mi mowila. Od tamtej pory mija 4 tydzien i nic ja nie boli i w ogole czuje sie swietnie, jak ja podniecam to wydziela sie jej jakis sluz z pochwy... w wrzesniu 7-8 ma dostac Okres, jakie jest prawdopodobienstwo ze go dostanie i nie jest w ciazy ? aha jeszcze dodam ze ten okres spoznil sie jej 1 dzien... i miala niby dni bezplodne, ale te ich liczenia... ja w to tam nie wierze :d Dziekuje i pozdrawiam.

Gość blablabla20
ODSWIEZAM

Gość dla blablabla
Moze być w ciązy jak bumcykcyk.....Gwarancję masz ,ze nie bedzie zaciązać jak sie migdalisz 7 dni przed menstruacja :P,ale po:D i w czasie miesiaczki tylko dureń nie uzywa prezewatywy :P.Zrobiła cię w bambuko :P

Gość blablabla20
Prose o wiecej komentarzy... :(

Gość nie martw sie
To że podczas podniecenia wydziela się śluz to przeciez normalne! Gdyby ''tam '' było sucho to by za dobrze nie było. Taka jest fizjologia kobiety. Jedne mają wiecej śluzu a inne muszą leczyc jego brak. 1 dzien opóźnienia to rzadne opóźnienie :) nie masz się czym martwic

Gość blablabla20
Dziekuje Ci :) :) :) Chodzilo mi glownie o to ze sie tego bardzo boje, ze mogla zajsc w ciaze...

Gość werwena
Potwierdzam. Nie ma takiej możliwości żeby pierwszego dnia miesiączki zajść w ciążę, to jest dzień na 100% niepłodny.

Gość MONIKA1974
Nie wiem czy wiesz ale zaczynając współżycie a zwłaszcza bez zabezpieczenia istnieje możliwość ciąży. jeżeli do tego nie dorosłeś to po prostu nie powinieneś igrać z ogniem.

kobieta to nie maszyna i jej okres zależy od klimatu, samopoczucia, nie tylko od ciąży... Zajśc w ciąże nie jest tak łatwo. A śluz to przecież każda kobieta ma i sie powinienes cieszyc ze ją kręcisz;p pzdr

Gość Do pani ze nie mozna
ot jestem mama 4 letniej lenki ktora splodzona zostala wlasnie w pierwszy dzien miesiaczki. Wszystko zalezy od cyklu. Jest to co prawda male prawdopodobienstwo ale jak widac mi sie zdarzylo.

Gość ale mu mieszacie
Skoro dziewczyna czuje sie ok, nic sie nie dzieje, okres miała normalny, na kolejny jeszcze nie pora to poco go straszycie? A to że sluz ma jak sie podnieci to juz naprawde nic dziwnego! Wy nie macie? To moze wasi partnerzy was po prostu nie podniecają? Bo moim zdaniem nie ma tu rzadnych dowodów świadczacych o ciąży.