Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stazystka mloda

to inaczej - PRACA KRAKÓW

Polecane posty

Gość stazystka mloda

jak dlugo szukaliście, i gdzie, portale. chodziliście po biurach. naprawdę zależy mi na tym żeby zostać w mieście :(

Gość krakowiaczek/krakowianka/ krak
przestan zasmiecac forum glupimi tematami po raz kolejny, widzisz ze nikt ci nie odpisuje pozatym jak p[rzyjechalas z jakies wioski do krakowa na studia to tam wracaj z powrotem a nie panosz sie w krakowie!!!! wiejskie ludki zjezdzaja mi do miasta i kariere chca robic uhmmm.... krakow dla krakowiakow !!

Gość bobby mcferain
no daj ze dziewcyznie spokoj. równy start dla kazdego kolego

wystarcz ze nam kaczynskiego wepchali przyjezdzaja i sie panosza zgrywaja madrali, zabieraja prace i kozakuja po ulicach, panienki kurwiszony probuja robic kariere, chloptasie z lancuchami szpanuja brudem, masakra... mysl ze jak pomieszkaja w krakowie i sie beda lansowac to beda kims bzdura...

Gość stazystka mloda
ci krakusi to takie... :/:/ jej, pracy ci chyba nie zabiore jednym pytaniem prawda??

oj nie , nie zabierzesz, pracuje w firmie panstwowej i wiem ze by cie tam nieprzyjeli heheh a pytanie nie jedno, bo to juz twoj kolejny topic z tym zwiazany.

a nie lepiej samej przejsc sie po krakowie po galeri krakowskiej i poczytac kartki na witrynach sklepowych >? NAPEWNO szukaja kogos do sklepu zawsze to cos.. Kalerki takze sa potrzebne jak i hostesy i pomoce barmanow w pubach jest tego pelne wystarczy wyjsc z domu a nie siedziec w domu .. Zarejestrowalas sie w urzedzie pracy ?

Gość stazystka mloda
no to jak TY pracujesz w panstowowej - to ja sie nie dziwie ze nasz kraj wyglada tak jak wyglada, skoro takich gburowatych pracowników ma, w dodatku nie pracujących tylko obijajacych sie na Kafe - o czyms to swiadczy.. sorry, ale jak bede chcaila pracowac w galerii krakowskiej albo w barze, to rownie dobrze moge wracac do swojej miesciny i tam sobie na takiej posadce siedziec. nie po to konczylam studia i kursy jezykowe, zeby zapieprzac w galerii.

Gość krakowiaczek/krakowianka
wstydziuch nooo po co jej mowisz, niechcemy jej w krakowie

Gość stazystka mloda
no i czemu ty wstydziuchu nie pracujesz w galerii tylko wojujesz po Londynie??

Gość krakowiaczek/krakowianka
a tak wogole to jestem bardzo mila/y i sympatyczny:)) a ze nasz kraj wyglada jak wyglada to sprawa takich panoszacych sie ludkow ktorzy sie maja za niewiadomo co. i wyzej sraja niz dupy maja. wracaj do miesciny swej .

Gość stazystka mloda
zal mi cie bardzo, bo uwazasz sie za nie wiem kogo....a nie jestem w n iczym gorsza od ciebie - moze tylko wiecej dobroci wobec ludzi mam niz ty...biedna jestes tyle ci powiem.

stazystka mloda WYJECHALEM bo mialem dosc takich osob jak TY ktorzy jak skoncza studia mysla ze sa lepsi od innych Nie beda pracowac byle gdzie bo wola byc bezrobotnymi glosowac na kaczynskiego ,narzekac,stac po krzyzem i protestowac. Po 2 to ze ktos skonczy studia nie oznacza ze dostanie prace bo tak naprawde w rynku pracy odnajduja sie osoby cwane ktore umieja poradzic sobie w zyciu . Duzo jest inzynierow mgr z bardzo dobra wiedza a zarabiajacych mniej niz pracownik fizyczny ! wytlumacz mi dlaczego? Po 3 wole sobie popracowac tu w lnd kupic sobie mieszkanie za wlasne pieniadze niz zyc na kredycie 25 lat ale to tylko moj konsupcjonizm bo byle czym sie nie zadawalalm i zawsze daze do zycia na poziomie a nie na wegetacji ktora jest obecnie w pl-sa wyjatki. ps nie mam nic do studentow bo sam bylem i sam ukonczylem studia, po 2 mialem w pl prace panstwowa ale 2 tys netto to dla mnie za malo