Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybielanie u

domowe sposoby na poprawe koloru zebow

Polecane posty

Gość wybielanie u

znacie domowe sposoby na poprawe koloru zebow...miimo ze dbam o nie-uzywam dobrych past sa zolte:( na wybielanie u stomatologa mnie nie stac, wiec moze podpowiecie:)

Gość podnosiciel ważnych kwestii
ssanie oleju podobno :O

Gość wez je domestosem

Gość wybielanie u
powaznie z tymi zapalkami piszesz?

POLECAM BIALA PERLE. JA PLACILAM 46 ZL. I DOPIERO ZUZYLAM 1 TUBKE A ZEBY MAM BIELUSIENKIE! NASTEPNA TUBKE ZOSTAWIAM NA NASTEPNY ROK, NA WIOSNE. NAPRAWDE POLECAM, NIE JEST DROGIE BARDZO, ALE NAPRAWDE SKUTECZNE I WYDAJNE. PASTY NIC NIE DAJA, WYPROBOWALAM NAWET POLECANE PRZEZ DENTYSTOW I NAPRAWDE GOOOWNO TO DAJE. BIALA PERLA GORA!

Ktoś wspomniał sodę oczyszczoną... To podobno najkrótsza droga do zniszczenia szkliwa :O Zanim cos poradzicie sprawdźcie to najpierw na sobie :O

Gość ewtwetetsetstse
tez polecam biala perle;)

Gość mańsza
przecież kolor zębów zależy od kości, a kości są genetycznie kolor bosz co za głupole

nie tylko od kosci, zalezy tez od tego co sie je i pije. ja np uwielbam czaaaaarrrna herbate. i co ? i przez to mialam zolte zeby. ale biala perla je wybielila. wprawdze to potralo. bo ja zakladalam na noc i po kazdym posilku w ciagu dnia na okolo godzine i wybielalam okolo 2 miesiace (w tym bymy dni w ktore nie mialam czasu nie chcialo mi sie lub nie bylo mnie w domu) i juz bylo widac efekty. na poczatku bylo to meczace bo slina cieknie itd ale potem sie przyzwyczailam i nauczylam przelykac sline tak zeby nie polknac zelu. biala perla jest naprawde swietna. i jak na taki efekt naprawde tania !

mi perła nie zniszczyła, jest cudowna ;) a co do sody czy soli to tak, niszcza niesamowiscie. tra i zdzieraja a nie wybielaja ;/

Gość Walerianowa Waleria
a gdzie ta biala perle mozna kupic? W aptece? I rozumiem ze to jest zel jak piszecie ale z jakas nakladka na zeby? Jak to wyglada? I sie kupuje ten jeden zestaw za te 64 zl i to wystarcza na ile?

w aptece. ja kupilam za 46, ale jest w cenie do 55zl. sa 3 nakladki tam w srodu i 2 tubki zelu. narazie koncze 1 tubke a kupialm to w kwietniu pod koniec, i wybielalam caly maj i czerwiec (ale czasem nie mialam czasu lub nie bylo mnie w domu itd) a potem to juz tylko jak mialam czas to nalozylam n troche zeby dokonczyc ta tubke do konca. i zeby mam bielutkie. u gory. bo dol wybiela sie niewygodnie troche, i mi zalezalo zeby miec gore biala bo jak sie usmiecham to widac mi tylko gorne zeby, wiec dol wybielilam zeby nie bylo duzej roznicy to ak zeby troche wyrownac chociaz. wszystko pisze na podelku. ale naprawde warto

Gość truskawkowapolewa
A spotkałyście się już z Liquid Smile ? Jest to sposób wybielania zębów, który cieszy się bardzo dużą popularnością w Stanach Zjednoczonych. Teraz tez dostępny jest w Polsce. Żel najlepiej jest nakładać na noc a efekty podobno widoczne są bardzo szybko.