Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zero pomysła ;)

Zdrowy obiad

Polecane posty

Gość zero pomysła ;)

Kobiety, ratujcie! Kompletnie nie mam pomysłu na obiad dla męża. Od jakiegoś czasu muszę mu zdrowo gotować, bo ma kiepskie wyniki badań. Kombinuję mu różne dania z gotowanych ryb, gotowanych kurzych piersi, warzyw i owoców... a dziś fantazja kompletnie mi wysiadła :O Co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość ja stykam do kciuka
weź mu ugotuj potrawkę z warzyw i ryżu, 10 minut roboty a jakie żarełko :D :P

kup woreczki do pieczenia.wrzucasz tam mięsko,bejcę lub przyprawy i wychodzi pyyyycha,bez tłuszczu i zdrowo. do tego robisz surówkę ze świeżych warzyw i gotowe

Gość zero pomysła ;)
No właśnie potrawka z ryżu i warzyw była w piątek, w sobotę mięso pieczone w woreczku, a w niedzielę sałatka z gotowanym kurczakiem :(

no to co? przecież w tych workach można robić przerózne rzeczy-rózne rodzaje mięsa, rózne przyprawy i bejce, mniej przypieczone lub bardziej...

Gość zero pomysła ;)
Ooo, pulpety :) Dzięki! Do nich ugotuję ryż, ale czym go polać? Masła mu nie wolno :O Sos jakiś zrobić?

Gość komórkowiec161613
najlepsze jest risotto z warzywami ;))

Gość *stokrotka*
A masz patelnie grillową, parowar? Dzięki tym rzecząmożna wyczarować fajne posiłki. Dzisiaj robię paprykę faszerowaną ryżem naturalnym, startymi pieczarkami oraz mięsem z indyka. To wszystko na parze, do tego sosik ze świeżych pomidorów z bazylią i czosnkiem. Pycha!!

Gość zero pomysła ;)
Stokrotko, brzmi bosko! Niestety nie posiadam tych rzeczy :( Dopiero kompletujemy wyposażenie kuchni :O