Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kumak123

Problemy z dziewczyną mojego brata.

Polecane posty

Problemy zaczęły się od samego początku kiedy brat przedstawił nam swoją dziewczynę .Pierwsze wrażenie blondynka z tapetą na twarzy w krótkiej spódniczce kolczyk w języku w wardze i w pępku (nie wiem co mój brat w niej widział).Mama go oszczegała że to nie dziewucha dla niego i że za jakiś czas zajdzie ona w ciąże i bedzie miał przekichane . Zaczeły się studia wspólne mieszkanie ona była od niego 3 lata młodzsza przed tem na studia dojeżdzał a kiedy on poszła na studia zaczął z nią mieszkać no co był dorosły mama mu nie dawała kasy ale jej ojciec płacił za mieszkanie kiedy był na 4 roku studiów ona zaszła w ciąże i powiedziała że jak nie weźmie z nią ślubu to nie bedzie już z nią i powie dziecku że jej ojciec umarł wtedy brat przemyślał jeszcze raz to wszystko dodam że to byla tylko namiętnosc a nie miłość ciągle się kłócili o byle co wiec po co slub jak za chwile był by rozwód...Potem ona złożyła jakoś na początku grudnia sprawe o alimenty i nawypisywała jakiś niestworzonych rzeczy o moim bracie wcześniej moja mama zadzwoniła jak się ma malutka i takie tam a jej ojciec powiedział że on nie chce miec z moim bratem styczności bo jak go zobaczy to go zabije ... Wkońcu doszło do rozprawy ona to wszystko oddaliła Mateusz pojechał do jakiegoś klasztoru z moją mamą wtedy moja mama zobaczyła po raz pierwszy swoją wnuczke i już wiecej jej nie zobaczyła . Następnie jakoś w maju mała była chora leźała w szpitalu po kupowaliśmy jej zabawek misiów mat interaktywnych pieluch i dodam że co miesiąc płacimy jej po 200 zł a jak możemy więcej to więcej dodam że nie jesteśmy zamożną rodziną i tylko na tyle nas stać ale największy problem jest taki że ona mieszka w innej miejscowści oddalonej o 20 km i jeszcze ja i brat włuczymy się po rynku z tą małą bo ojciec tej dziewczyny pwiedział ze nie chce nikogo z nas widzieć a ona mogłaby do nas przyjechać tylko w tą i spowrotem i znowu w tą i spowrotem by musiał by ją brat wozic . I prosze mi nie pisać ze mogli by się zabezpieczyć pewnie że mogli ale ona mu powiedziała że jest bez płodna...:(Ostatnio jej nawet kupiliśmy taką śliczną sukienke dres nike pieluchy 4 paczki i bucik nike bo się coraz chłodniej robi ... A ona pisze do swoich kolezanek na nk ze brat nic nie daje na dziecko i że się nie interesuje.

Gość Prażynka_87
zabierzcie jej to biedne dziecko i niech gówniara idzie do roboty. Co za cipa....

Gość guganka
Dziewczyna jest nadeta i zero odpowiedzialności z jej strony. Zgadzam się z poprzednia osoba. Zabierzcię jej to dziecko bo chyba nie ma pojęcia o wychowywaniu.. Głupia dziewucha :|

Gość DZIECKO WIESZ CO
to przecinki? czy wiesz jak beznadziejnie sie to czyta???????? jestes głupia tak jak dziołcha tego brata.

Gość chce to będzie tak wyglądać
A jakby była brunetką to już nie było by problemu :O ? A kolczyki co Ci nie pasują :O ? Każdy ma swój styl .

Gość Autorko masz tu parę
,,,, i zacznij ich używać . I włącz sobie funkcję podkreślania błędów ortograficznych , bo ten tekst to żenada .

Przecinki to jest bardzo mało ważna sprawa . Jak to pisałam to mi się poprostu nie chciało ich wstawiać bo się śpieszyłam a ogólnie to klawiatura mi się psuje ...:(;/ A co do tego zabrania dziecka to brat chce wnieść do sądu o możliwość brania jej na weekendy albo chociaż na jeden dzień bez jej matki . Malutka w listopadzie kończy roczek i spokojnie będzie można ją zabierać od matki . Brat na codzień nie mógłby się nią opiekować bo pracuje mama tak samo ale jak się już trochę lepiej ułoży z finansami i mama nie będzie musiała pracować to pomyślimy nad tym. ;)

Okey przecinków jest znikoma ilość błędów ortograficznych prawie , że niema tylko kilka małych i to jeszcze czy się pisze oddzielnie czy łącznie. Ciekawie jak ty piszesz taki długi tekst to myślisz o przecinkach ??

Ja myślę o przecinkach ze względu na szacunek do odbiorcy. Bez urazy, ale taki tekst strumień świadomości, bardzo ciężko się czyta. Ja w połowie nie wiem, o co w nim chodzi:o I dlatego nie wiem, jaki masz problem, bo nie zrozumiałam komunikatu:D

Gość DZIECKO WIESZ CO
"kumak123 . Ciekawie jak ty piszesz taki długi tekst to myślisz o przecinkach ?? " TAK!!! jak najbardziej!!! ehhh

Gość pomarańczowapomarańcza
Dziecko, ile masz lat? Twoja pisownia to nie tylko kwestia przecinków. Słownictwo masz bardzo ubogie. Matko!!!!!!