Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieski motyl...

głupia historia, głupiej dziewuchy

Polecane posty

Gość niebieski motyl...

pisałam na uczuciowym ale jakos nie było odzewu więc moze tutaj... potrzebuje ochrzanu, zgnojenia, bo musze sie opamiętać!!! jestem w związku niecałe 5 lat (niezbyt udanym, nieczujemy się szczęścliwi oboje ale jednak bez siebie nam ciężko, ogłnie trudna sprawa) moje zycie się zawodowe zupwłnie nie istnieje... na studia nie poszłam bo nie miałam kasy, poszłam od razu do pracy. Pracowałam wszędzie na czarno. Czyli tak naprwde nie mam co do cv wpisać. Zarobiłam nawet fajna kase więc postanowiłam otwożyć firme. Niestety popłynełam i zostałam z długami... po prostu jestem bankrutem. nie mam kasy, jestem goła i wesoła. Dobrze że mam rodziców i teraz żyje na ich rachunek, gdyby nie oni to nie miałabym co jeść. Szukam pracy ale tu jest ciężko o jakąkolwiek posade. Problem polega na tym ze ost poznałam starszego bogatego faceta. Zaproponował mi sponsoring za duże pieniądze... Dziewczzny prosze opieprzcie mnie, żebym oprzytomniała nie wchodziła w ten układ!!!

Nie mam serca Cię gnoic, bo Ci współczuję. Mogę sie z przyjemnościa dopierdolic do Twojej ortografii :D KURWA WEŹ SIE NAUCZ PISAĆ! :D Chociaż nawet nie ejst tak źle, tylko wiesz... pisze sie "otworzyć" bo "otwierać" Nie pakuj sie w kurestwo (bo to jest kurestwo tylko sie ładniej nazywa), ogarnij sie piczko, szukaj roboty, znajdź miłość swojego życia i bądź szczęśliwa kobietą bez wyrzutów sumienia, bo kiedyś popuściłaś komuś szpary za hajs. Powodzenia ! :)

Gość niebieski motyl...
widze ze tu też zero odzewu...

Gość XPlode
Jestes popierdolona. Facet jak sie dowie, to cie rzuci. Ja juz to raz przezywalem. Moja kobieta tez byla w dolku finansowym i tez chciala zrobic kilka glupot. Powiedzialem, ze miedzy nami koniec, chcialem z nia zerwac wszystkie kontakty, niech sobie zostaje dziwka, jak tak bardzo chce. Naszczscie oprzytomniala na czas. Nie rob tego, bo facet sie dowie wczesniej czy pozniej, a opinia dziwki przylgnie do ciebie, stracisz faceta,nie bedziesz czula granicy pomiedzy kurestwem a zwykjlym seksem. Staniesz sie szmatą

Gość niebieski motyl...
dzięki i czegos takiego potrzebowałam :)

Gość niebieski motyl...
ja mam 22 on 44, jest żonaty

Skoro trafiła ci się taka okazja, to nie masz co się tutaj pytać tych pedałów tylko zgadzaj się natychmiast bo staruch znajdzie sobie inną chętną. I pamiętaj, żadnych fochów, rób co ci każe a kasa sama będzie płynęła. Z czasem poznasz następnego sponsora, potem kolejnego i tak rozkręcisz interes, który padnie dopiero jak się zestarzejesz hehehe.

Gość niebieski motyl...
sęk w tym że ja nie chce skończyć w ten sposób... chce sie tylko odbić od dna, zrobic studia... na razie to nie mam nawet na zeszyty nie mówiąć o czyms więcej

facet ma rodzinę a w tym wieku potrzebuje sprawdzenia swojej seksualności ( potencji ze swieżą dziewczyną)Raczej sponsoring będzie polegał na kilku razowej pomocy materialnej i rozbudzeniu w tobie uczucia i ... powrotu jego do rodziny jako pełnosprawnego męża dla żony

jeżeli potrafisz znieść to że będziesz dzieliła jego penisa miedzy siebie a jego żonę to spróbuj. Wiele kobiet tego nie potrafi robić Tylko nie sądzę żeby sponsoring wystarczył ci na studia choć może się mylę różni są faceci Musisz to brać pod uwagę

Gość niebieski motyl...
z tego co wiem jego żonka na faceta (znam ja z widzenia)... sa w trakcie rozwodu... a on szuka dziewczyny na dłuzej niż 2 msc...

Ja Cie opieprzać nie mam zamiaru, bo taki układ to nieraz fajna sprawa. Jednak musisz sie zastanowic czy dla Ciebie, bo nie kazdy ma do tego odpowiedni charakter.

Gość niebieski motyl...
opierdol mnie czy cos bo ja mam ochote sie w to wpakowac... nawet te 3 miechy za taka kase były by wielkim zastrzykiem gotówki... kurwa głupia suka ze mnie!

jak pisałaś jesteś przedsiębiorczą dziewczyną pełną energii do biznesu ... nie powiodło się ale ten facet wie o tym lub się dowie i możecie być w udanym związku

Ja na Twoim miejscu bym w to weszla, bo jakos nie wyobrazam sobie zapierdalać za 1500 zł na miesiac. A zalezy Ci na Twoim facecie i czy zamierzasz to przed nim ukrywac?

Gość niebieski motyl...
tylko 3 miesiące bo on tesz jest bankrutem i tylko na tyle mu starczy pieniędzy, żeby mnie sponsorować.

Gość niebieski motyl...
kawer pisał że jak nie 2 to 3 ale on i tak szuka dziewczyny na dużo dłużej... a co mi by dało to ze dowiedział by sie że jestem przedsiębiorcza? nic..

dziewczyno jesteś bardzo młoda i nie musisz się "łapać brzytwy" Spróbuj może się uda Facet po rozwodzie będzie wyposzczony potrzebujący damskiego wsparcia i nie trać okazji a zawsze możesz to zakończyć gdy nie będziesz się czuła komfortowo

Gość niebieski motyl...
zalezy mi na moim facecie. jesteśmy ze soba prawie 5 lat. Ale to trudny i bolesny temat. Na jego pomoc nie mam co liczyć. jeśli bym w to weszła to zalezało by mi na dyskrecji tak samo jak mojemu niedoszłemu sposorowi