Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieski motyl...

głupia historia, głupiej dziewuchy

Polecane posty

To próbuj znaleźć inne wyjscie z tej sytuacji. Czasem pieniądze nie są warte tego, aby później dręczyły Cię wyrzuty sumienia.

Gość Anka 25.
jako psycholog powiem tak - jesli masz twardą psychikę to to zrób, jesli potrzebujesz czułości i jestes małą dziewczynką - nie rób tego , bo odbije się to psychicznie na Tobie!

Gość hittitch
Kurestwo, potem narkotyki, podejrzane towarzystwo. Ja już bym wolał siedzieć pod śmietnikiem i wyżerać spleśniały chleb. Jakiś honor trzeba mieć.

anketa jest niedopracowana... są inne powody a nie sugerowane przez ciebie i nie mogę przejść do odpowiedzi następnych pytań szkoda że wykładowca nie zauważył tego

Gość 1464332tuyr
Droga Aniu, gówno z Ciebie nie psycholog ;) Nie trzeba nim być, żeby powiedzieć takie OCZYWISTE rzeczy. Po prostu żenada.

Gość niebieski motyl...
mam mocny charakter (inaczej po taj klapie całkiem bym się załamała) i nie mialabym problemów z udawaniem normalnej rzeczywistości ale wiadomo poczucie lojalności by mnie zjadało od środka. Aż tak wyrachowana nie jestem

Gość Anka 25.
ktoś zrobił pode mnie podszyw z tą drugą wypowiedzią dobry doradco -- a co jest źle? powiedz, to dopracuję, człowiek na błędach się uczy

Gość marcinos
aniu nierub tego kasa szczescia nieda zycie jest dlugie pomysl co powiesz dzieciom,wnukom co im opowiesz bedziesz zmyskac klamac az wpadniesz na klamstwie decyzja nalezy do ciebie to twuj wybur ktura droga pujdziesz i twoje zycie pozdrawiam

Gość Anka 25.
o co ci chodzi marcinos jestes jakis nienormalny? kasa daje szczescie i uwazaj na błedy ortograficzne, bo az sie żygać chce

Gość Anka 25.
Droga niebieski motyl, jak psycholog powiem ci, że to nieprawda, że pieniądze szczęścia nie dają. Wystarczy spojrzeć na mnie. Tesz zaczynałam tak jak ty a za chwile otworzę swój własny gabinet psychologiczno-poradniczy. Byłam na takim samym dnie jak ty a teraz jestem szanowanom osobom.

Gość anka uspokoj sie
z tymi kitami, pocwicz lepiej orto, zanim zaczniesz znowu wkrecac scieme zwiazana z wyzszym wyksztalceniem.

Gość Anka 25.
No dalej leniwcy, odpowiadać na moją ankietę. Bo coś was mało tam przyszło. I nie ściemniać !