Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwne kucie - biegunka.

Dziwne kucie - biegunka.

Polecane posty

Od ok 3-4 miesięcy boli mnie brzuch. Ale to tylko ok 10 min dziennie. W ostatnim tygodniu zaczęło się to nasilać, tak strasznie że aż dostaje biegunki. Brzuch mnie tak zarzyna, a jak już przestanie po lekach to mnie kuje w kilku miejscach, najbardziej na dole. Ale dzisiaj mnie kuło nad pępkiem. Dodam jeszcze że od niedzieli mam okres i biegunka ustała, ale brzuch mnie boli właśnie 10 min dziennie, i kuje też gdzieś tak 10 min.(a nie tak jak wcześniej że budziłam się co dziennie ok. 06.30 aż do 13) Miał ktoś podobne objawy ? Wiadomo co to jest ?

Gość takpytamtylkoo
# kuć 1. obrabiać plastycznie wyrób z metalu przez ręczne albo mechaniczne zgniatanie go uderzeniem lub naciskiem 2. ozdabiać metalem 3. przybijać podkowy pod kopyta konia 4. rąbać, kruszyć, np. skałę, lub wykuwać coś, np. w kamieniu 5. stukać miarowo 6. uczyć się intensywnie, zwykle na pamięć O które z tych znaczeń Ci chodzi?

żadne z tych. to rodzaj bólu.

Gość Nie, to nie jest żaden rodzaj
bólu :O Powyżej podano Ci wszystkie formy użycia tego wyrazu :O Rodzaj bólu to KŁUCIE :O Ojczystego języka nie znasz, do lekarza nie umiesz się zarejestrować :O

w następną środę mam USG, ale chciałabym się dowiedzieć , może akurat ktoś miał już takie objawy.. przepraszam za błąd.