przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 30, 2010 jeszcze żeby dobrze dogodziła. Macie jakieś pomysły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie dziewczyna:(... 0 Napisano Sierpień 30, 2010 na takie cos sie nie namawia, jak bedzie chciala to sama Ci zrobi... bez Twojego proszenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 30, 2010 ja mam swoje potrzeby a ona ni:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pijak, złodziej i kłamca Napisano Sierpień 30, 2010 jak już kiedyś obciągała na trzeźwo kilka razy to jak popije to sama się dorwie do rozporka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 30, 2010 to nie prowo zeby nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka11075 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Mój mnie po prostu ciągle o tym mówił, a ja mu obiecałam i ciągle mi to przypominał i zmuszał, więc w końcu musiałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ;kdlfgdf; Napisano Sierpień 30, 2010 95 złoty połóż jej na czole. To najlepsza namowa na loda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak szczerze 0 Napisano Sierpień 30, 2010 idziesz do burdelu,wyciagasz kase i juz namawiac nie musisz:) a jak kobiete kochasz,to czekaj az sama zachce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jazawszeee Napisano Sierpień 30, 2010 albo siad płaski do laski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlotte300392 0 Napisano Sierpień 30, 2010 idiota :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 30, 2010 W twoim przypadku polecam: niech namówi ja twój kolega, jako tako podobny do ludzi, nastepnie zgasi światło i wtedy zamienicie sie miejscami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auroton 0 Napisano Sierpień 30, 2010 no dobra ale strasznie nam tu pisałeś że żadna laska nie może ci sie oprzeć jak podjedziesz pod knajpę tym swoim passatem więc w czym problem...??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Auroton bystrzaku.. przeciez to wszystko prowokacje i chęć zaistnienia na kafełe, myslałam, że już każdy zdąrzył się domyslić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Właśnie, po prostu umyj i nawoskuj Passata i pownno styknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 30, 2010 passat u mechanika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 30, 2010 powarznie mądralo? jakiś ty oczytany, może ja ci zrobie? zawsze pociagala mnie ortograficzna pasja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Under Twenty 0 Napisano Sierpień 30, 2010 sam sobie loda zrób tymi megaśnymi warami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 30, 2010 rozumiem, że w swym gronie towarzyskim przybyszow z kosmosu to ty robisz za przynete ale zaznaczylam w swoim poscie abys wybral kolege jako tako podobnego do ludzi, zobaczysz sytuacja napewno sie polepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 30, 2010 nie jesteś godna mojego berła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 30, 2010 masz racje, mam za szerokie usta na to to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 30, 2010 wolę obracać się w kręgu kosmitów niż idiotów takich jak ty cukiereczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Under Twenty 0 Napisano Sierpień 30, 2010 a kupe zjadles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 30, 2010 orzesz w morde nie wiedziałam, że my idioci reprezentujemy zbyt wysoki poziom intelektualnby abys zechciał oraz potrafił z nami obcować :( ale nie martw sie nie skreślimy cie z tego powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 30, 2010 ahahaha polew :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 30, 2010 very interesting spakowałaś się do szkoły małolato? to już pojutrze i może zamiast wchodzić na tematy dla użytkowników 18+ weź się za pakowanie plecaka i zeszytów z haną montaną swoją idolką dziewczynko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 30, 2010 jestem pełnoletnia i po studiach a ty przystojniak byłeś wczoraj na kafe koo 3? zakopmy na chwile topór wojenny bo chce sie czegoś dowiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 30, 2010 num byłem. Twój kolega sosssss miał podszywa, że lubi pić spermę kolegi, potem zaczeli sie wyzywac, aurotron i husky.Ogólnie niezly cyrk a swoja droga to sossss wyglada jak pedal to moze to nie byl podszywe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 30, 2010 no właśnie chodzi mi o to jak to sie stalo ze nagle husky sie zaczela scierac z aurotonem? swoja droga nie wierze w to ze spermą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 30, 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4579451 <stopka></stopka> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach