Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka1983

GDZIE RODZIĆ W KRAKOWIE?

Polecane posty

WITAM.W STYCZNIU DOKŁADNIE BĘZIE MÓJ DRUGI PORÓD.PIERWSZY BYL NA KRÓLOWEJ JADWIGI W SPECIE I BYŁAM BARDZO ZADOWOLONA.MIESZKAM W KRK OD 8 AT ALE MAŁO MAM ZNAJOMYCH KTÓRE MOGE ZAPYTAĆ GDZIE RODZIŁY.MYSLE O UJASTKU ALE TAKIE RÓŻNE TE WYPOWIEDZI NA FORUM.MOŻE POMOŻECIE?

Gość tyż krakowianka ci ja
tylko Żeromski, Ujastek jest przereklamowany

Gość Anka 25.
ja rodziłam w Ujastku i było super - opłaciłam cesarke sobie i bezproblemowo, na drugi dzien chodziłam, nic nie bolało, pobierałam też tam krew pepowinową za 1400 zł. i prosze jeszcze teraz o cos Was: studiuję psychologię i potrzebowałabym Waszej pomocy. Potrzebuję minimum 100 osób do mojej annkiety -( 3-5 min czas wypełnienia jej). Jeśli ktoś z Was mógłby pomóc, i odpowiedzieć na kilka pytań - będę bardzo wdzięczna poniżej znajduje się adres strony z ankietą, pozdrawiam Anka http://moje-ankiety.pl/respond-1507.html

Gość ja rodzę MSWIA na Galla
Takie mam plany. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak na razie to tam chodzę do lekarza do przychodni przyszpitalnej.

Gość hanna8701
byle nie na Kopernika...komuna!!!

Gość lalalalallalala
Może i komuna ale gdyby coś się działo z matką lub z dzieckiem to właśnie do Kopernika odsyłają.

Gość ja rodzę MSWIA na Galla
Kopernika jest dobry na ciężkie przypadki, ale jak ciąża przebiega bez większych powikłań to można sobie pogrymasić i wybrać jakiś milszy szpital.

Gość jammmmmyy
dziewczyny tylko i wyłącznie w MSWiA!!!!! jak macie jakieś pytania napiszcie maila to Wam opisze co i jak.

Gość mama mądra mama
Polecam Ujastek. Rodziłam rok temu.. i wcale nie jest przereklamowany. Bardzo dobra opieka, przed i po porodzie.

Gość napisz prosze tutaj na temat
mswia bo chętnie poczytam opinie. Nie ma ich niestety dużo w necie.

Gość jammmmmyy
każdy pomocny, miły uśmiechnięty, począwszy od sprzątaczejk skończywszy na ordynatorze, położne wspierają Cie przy porodzie jak tylko mogą, jeżeli masz z czymś problem np karmieniem beda tak długo siedzieć i pomagac jak bedzie trzeba, jeżeli nie masz siły zająć się dzieckiem mówisz słowo połozna bierze dziecko ze sobą!! no ogólne super jeżeli rodzic to tylko tam. powiem Wam że nie spotkałam się jeszcze z ani jedna złą opinią na temat tego szpitla a z innymi szpitalami to róznie bywa...

Gość powiem ci ze własnie się
z takimi opiniami spotkałam. To malusi oddzialik i każda jest traktowana jak osoba a nie jak odprawić bo idzie następna. Ile razy tam nie zadzwonię to czuje, że mnie nie zbywają tylko udzielają tyle informacji ile potrafią, a jak ktoś się czuje niekompetentny w jakimś temacie to przekazuje słuchawkę komuś innemu. Też mam wrażenie, ze od recepcjonistki po lekarkę każdy jest tam miły i dlatego zamierzam tam rodzić. Chodzę do pani dr Malinowskiej. Nie wiem czy o niej słyszałaś. Wydaje mi się bardzo mądra i sympatyczną kobietą. Z panem ordynatorem też miałam przyjemność rozmawiać. Strasznie fajny człowiek. No i pan dr Butryn i jego poczucie humoru. No ale to tylko wstępne opinie. Mam nadzieję że się nie zawiodę.

Gość jammmmmyy
No własnie dokładnie tak jest, jak mi odszedł czop to zadzwoniłam tam co mam robić, połozna ze mną rozmawiła tłumaczyła ze jak dziecko przestanie się rusząć to mam przyjechac nie zastanawiac się, a tych lekarzy nie znam ja chodziłam do dr Świstaka-ten to jest dopiero agent :)

Gość powiem ci ze własnie się
Mnie głównie przekonało to, ze znieczulenie i poród rodzinny są w zasadzie za darmo (nie licząc tej cegiełki 100 zł na oddział, ale to są grosze do przeżycia). Powiem za 5 miesięcy czy zmieniłam zdanie o szpitalu czy nadal polecam. A ty dawno temu rodziłaś?

Gość jammmmmyy
tak ja rodziłam rok temu we wrześniu i za poród rodzinny i za znieczulenie nie płaciłam nic, ale to chyba dlatego że zapomnieli o mnie :) bo do szkoły rodzenia tez nie chodziłam.

Gość jammmmmyy

Gość okoklolokk