Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiona:(((

To juz choroba?

Polecane posty

Mam straszne kompleksy. Kontroluje kazdy swoj ruch, boje sie gdzies wychodzic, boje sie ludzi.Nie wierzę jeśli jakis chlopak mowi ze mu sie podobam bo to nie mozliwe. :( Co ja mam robic? Tez tak macie? Czy naprawde jestem az tak brzydka i to uzasadnione czy jakies chore fantazje (w co wątpie:) ) ?

Gość a skąd mamy to wiedzieć
czy jesteś brzydka, skoro Cię nie znamy? :D A nawet jeśli jesteś brzydka, to i tak wszystko leży w Twojej psychice.

nawet gdy widze brzydka dziewczyne to myślę że i tak jestem gorsza i nic mnie nie przebije, takie mam poczucie wartości;)

No to bardzo źle ;) A tak dla odmiany, co jest w Tobie ładnego/fajnego/interesującego? Spróbuj mi się przedstawić w najlepszym świetle. Nie chodzi tylko o wygląd.

Gość scDVv|v
o ja tez tak mam, wydaje mi sie ze jak ktos juz do mnie zagada to przez zaklad czy zeby sie posmiac dlatego nie moge sie otworzyc przed nikim...

Gość scDVv|v
mam naprawde tyle kompleksow i wydaje mi sie ze jak mnie ktos blizej pozna nie bedzie chcial kontynuowac znajomosci, dlatego jestem taki odludek

Podstawa to kochać siebie samą! Tylko wtedy inni będą mieli szansę Was polubić. Wczujcie się w sytuację osoby, która do Was podchodzi i zagaduje. Na pewno ma dobre zamiary, no bo sorry, nie jesteście pępkami świata, żeby akurat z Waszego powodu robić sobie zakłady ;) No i widzi takie skulone, zgarbione istotki, które w każdym słowie doszukują się podstępu i podświadomie aż krzyczą "zostaw mnie, nie podchodź! nie warto!"

scDVv|v mam tak samo.. a skąd mamy to wiedzieć - nie umiem sie przedstawic w jak najlepszym swietle, nie mam zadnych dobrych stron :(

Dziewczyny - trzeba myśleć o sobie jak najlepiej! Wyprostować się, uśmiechać, zająć się czymś ciekawym. A najlepiej pomóc komuś innemu, wtedy Wasze problemy zejdą na dalszy plan. Piszę z doświadczenia, też byłam taka sama jak Wy.

Gość scDVv|v
ja wiem tak pisze kazdy poradnik ale gorzej zeby takie postawy przyjmowac w zyciu, ja wiem ze to wszystko psychika ale z nia najtrudniej....

mnie wlasnie nie da sie przekonac to wszystko jest silniejsze ode mnie... ;/

A po co tu piszecie? Skoro twierdzicie, że nie da się Wam pomóc?