Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowanowa...

Czuję się gorsza, gdy widzę gołe baby w tv

Polecane posty

Gość nowanowa...

Czy was też tak to dotyka gdy oglądacie Vivę, bądź inne programy i pokazują jakieś półnagie, roznegliżowane baby? A najbardziej dołuje mnie to że w różnych teledyskach, które mój facet chętnie ogląda właśnie są takie sytuacje. Tu nie chodzi o to że jestem zakompleksiona. Jestem naprawdę ładną dziewczyną i zawsze miałam duże powodzenie u facetów. Ale jak to widzę to jakoś mnie odrzuca

Gość estan
Nie, od jakichś 70% wyglądam lepiej, 25% - co najmniej równie dobrze, a jakieś 5% wygląda lepiej ode mnie i najczęściej u nich podglądam makijaż/ubiór/stylizację.

Gość czaso umilacz
nie lubisz na nie patrzeć?

Gość nowanowa...
po prostu irytuje mnie coą takiego. czuję sie w jakiś sposób 'zazdrosna' ze mój facet może oglądac coś takiego i to w tv...

Gość mam to samo i przez to
mam doły:( wiem,ze to chore:( ale czemu kazdy klip = pełno połnagich wyginajacych sie babek:/ kiedys tego nie było, a teraz jak spiewa babka to z dupa na wierzchu, jak facet to kolo siebie ma 30 babek z tyłkami na wierzchu:/

Gość nowanowa...
a już się bałam że tylko ja mam takie problemy;/

Gość na mnie patrzy wiekszosc
facetow na ulicy, zauwaza to moj afcet, wie ze sie podobam innym, sam jest mna zachwycony, ale jak spedzamy razem czas to sie boje tv wlaczyc bo wiem,ze bedziemy mtv abo vive ogladac a tam same cyce i tyłki:/

Gość czasem ubolewam ze tak samo
facetow nie pokazuja:/ teraz tylek czy cycki widasz wszedzie dosłowanie WSZĘDZIE:o na klipach, w filmach, na ulicy nawet nieraz takie kurewki chodza:o plakaty, reklamy:/ osttanio jechalam w gory i po drodze były reklamy i reklama czesci do zamochodu a na niej babka w stringach:/ albo reklama drzwi i baba w bieliznie:o wkurza mnie to:o gdzie sie nie spojrzec to takie cos, nawet jak temat jest z tym nie zwiazany:o jakby tak faceci byli wszedzie w klatami i pieknymi posladkami wszedzie moze faceci by zrozumieli co musimy czuc jak nawet podczas jak on siedzi na necie to mu taka reklama wyskakuje gdzie babka jest w bieliznie:/

Gość nowanowa...
mnie to już na prawde przerasta. Niedawno zgadałam się z chłopakiem właśnie o vivie i naszliśmy na piosenkę Dan Balan - Chica Bomb.. I tylko dodał 'teledysk to jest zajebis*y' poczułam się tak jakbym nie spełniała jego oczekiwań;(

Gość mariette
jakby tak faceci byli wszedzie w klatami i pieknymi posladkami wszedzie -- fajnie by było:))))

Gość wiecie dlaczego sa takie teled
klipy? Zeby przyciagnac wlasnie takich frajerow..Niestety,ale taka jest prawda..Jakis czas siedzialam w branzy reklamowej,nie kreci mnie to,ale po studiach taka robota sie trafila..Zauwazcie dlaczego wielkie gwiazdy typu EMINEM nie mają teledyskow,gdzie sa gołe baby..BO TO JEST GWIAZDA..Doda musi sie rozebrac zeby ktos ogladal jej teledyski,gwarantuje wam,ze gdyby byla zwykla piosenkarka taka jak kayah czy steczkowska to nie zrobilaby takiej kariery..I o to tu chodzi..Oni sie rozbieraja by przyciagnac gapiów a nie sluchaczy:)

Gość nowanowa...
mi tam nie zalezy na gołych facetach;P ale chodzi tu o kobiecą dume.. Teraz to takie wszystkie łatwe, a później mężczyźni wyrabiają sobie odpowiednie zdanie o kobietach, i chodzi tu o ogólniki.. ale przecież nie każda kobieta jest taka sama...

Gość barabarabab
niskie poczucie wlasnej wartosci, ale tez czasami tak patrze z zazdoscia na niektore babki ze maja wszystko takie zajebiste :-P najlepiej stan przed lustrem i mow sobie: jestem taka super mam wszystko zajebiste i piekne. nie wiem moze wtedy twoja wartosc skoczy w gore.. a swoja droga powiadaja ze faceci potrafia tak dowartosciowac kobiete... no a u ciebie widze jest z tym problem

Gość nowanowa...
ale właśnie takie ładne ale no dość zwyczajne i nieznane osoby jak na przykład ja czują się później gorsze;/

Cos albo ladna nie jestes, albo sama w to nie wierzysz, bo to zadne halo tak wygladac, a nawet lepiej jak jest sie zadbanym. Poza tym polnadzy tancerze tez sa

Gość nowanowa...
uwierz mi jestem atrakcyjną dziewczyną, ale są ładniejsze. może masz rację i w to nie wierze. ale dobija mnie to

Gość zXzzxczxc
Jak mi moj facet mówi ze jakis teledysk jest "zajebisty" (a wiadomo o co chodzi) to zawsze mowie ze Dave Gahan z Depeche Mode ma zajebisty, meski i seksowny glos :P dyskusja sie momentalnie ucina:P takze nie przejmujce sie tym dziewczyny, naprawde nie ma o co:)

To jestes czy nie jestes atrakcyjna, bo skoro tak mowisz ze tak, to nie ma sie czym przejmowac? Poza tym stojac z taka laska twarza w twarz i tak wybralby Ciebie, prawda?

Moim zdaniem to zależy od faceta:) Ja z moim często oglądamy vive albo mtv, on sam nigdy nie skomentował wyglądu jaiejs laski,ze jest super czy cos, prędzej mowi,ze np. jest tak zrobiona,ze jakby ją klepnąc to by tona tapety odpadła ale praktycznie nigdy nic nie komentuje. Ja go lubie podpuszczac i zawsze mowie : Ale fajna dupa nie?:D A on mi mowi,ze ja jestem fajniejsza i nigdy by mnie na zadną nie zamienił. Jestem spokojna,bo wiem,ze on ma taką swiadomosc,ze są super dupy ale nie reaguje tak,ze łooooooo ale dupa zaje*ista . Przez 4 lata (bo tyle jestesmy razem) nigdy nie sprawił,ze pouczulam się od innej gorsza:)

Gość upppppppppp

Gość gość
Ja tez tak mam. Teraz to już stało się moja obsesja. Wszędzie gole baby. Bardzo źle się z tym czuje i nie wiem jak sobie z tym radzić. Wręcz czuje się osaczona tymi gołymi babami. Reklamy filmy seriale teledyski. Nosz kuwa ile można. Odczuwam straszny dyskomfort jak coś takiego oglądam i niestety bardzo wpływa to na mój związek. Gdyby była odwrotna sytuacja faceci na pewno by się na to nie zgodzili.

Gość gość
To fakt, tez czuje się dość niepewnie z tego powodu ale nie daje tego po sobie poznać. Mtv i vivy nie oglądam, zawsze sobie coś tam wynajde, co jest niby ciekawe i proponuje ogladanie hehe i w ten sposób dup trochę da się uniknąć.