Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bułka z serem

Mam wizytę u dentysty za godzinę iii...SRAM POd SIEBIE!

Polecane posty

Gość so cute monster
Ja miałam kanałowe leczenie jakieś 6-7 lat temu. Pomimo kilkukrotnego znieczulenia zajebiście bolało. Ale to było dawno, teraz pewnie mają nowe, lepsze metody. Bądź twarda!

jestem twarda, to chyba jasne, w koncu nie zamierzam uciekac :P ale i tak sie boje, dentystka jest mila bardzo i zapewnia, ze nic nie boli, ale ja sie kurde, boje :( no sram w gacie ;(

Gość maroo
etraz jak dasz jej w łape to da ci znieczulenie dobre i nic nie bedzie bolalo technika idzie na przud;)

na pociechę Ci powiem, że jestem panikarz jak MAŁO kto i zawsze leczę tryby bez znieczulenia, bo się bojam zastrzyka:classic_cool: miałam już 3 zęby robione kanałowo, w tym ze dwa jakieś kilka lat temu. Ani wtedy, ani teraz nie bolało mnie za wiele, ot borowanie. Jest tylko jedna zasada - nie patrzę co za narzędzia tortur szykuje dentysta;)zamykam oczy i jestem na Hawajach :classic_cool:

Gość jaaaaasne że nie boli
kurcze teraz są takie znieczulenia że po zastrzyku może Ci szczękę wyjąć, wszystkie zęby wychlastać i pół łba urwać i nic nie poczujesz!! tak że luzik nie strachaj się bo to nic nie będzie bolało :)

Gość tttttttttttttttttttttttt
ja jakis czas temu mialam trucie zeba,ciag dalszy dopiero 10tego.mialam spuchnieta szczeke i obylo sie bez znieczulenia

wrocilam, bylo zajebiscie :) nic nie czulam ani zastrzyku, ani kanałówki, nic, wzielam ipoda na uszy i odplynelam :) za tydzien koronka mnie czeka, nie mgoe sie doczekac :)