Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blippppppppppppp

On ma prawie 24 lata, ja 17... duża różnica?

Polecane posty

Gość blippppppppppppp

Najpierw gdy sie poznaliśmy powiedział mi, że ma 20.. (wiedział, że pewnie sie z nim wiecej nie spotkam jak powie, że jest 7 lat starszy..) no i podczas któregoś tam spotkania mi powiedział, że za miesiąc skończy 24 lata...:O bardzo dobrze mi się z nim rozmawia, ale wydaje mi się, że to jest za duża różnica, żeby brnąć w to dalej i związek budować.. sama nie wiem..świetnie się dogadujemy, mamy dużo wspólnych tematów i mimo, że nie wygląda na swój wiek to jakoś dziwnie się czuję. Ja taka gówniara dla niego.. on już powinien jakoś o stabilizacji myśleć.. Mówi mi niby, że jak na swój wiek jestem odpowiedzialna.. Co o tym sądzicie?

Gość za stary..
dla Ciebie

Gość nie wesoły diabełek
pewnie prawiczek i szuka dziewicy lub jeszcze głupiej dziewczyny

Gość e tam za stary
lepszy 24 latek niz 18 letnie podlotki, co nawet kasy na pepsi nie mają. To nie jest duza roznica, jak ci sie z nim dobrze gada to czemu nie, przynajmniej gosc nie ma juz myslenia dziecka, i pewnie pracuje to tez ma kase:)

Gość blippppppppppppp
No przepraszam bardzo, to że mam 17 lat nie znaczy, że jestem głupia..

Gość blippppppppppppp
Pracuje, ale przecież nie poleciałam na jego kase.. zawsze sama sobie kupuje a przynajmniej staram się negocjować z nim:P bo mówi, że nie wypada że jak gdzieś mnie zaprasza to, żebym płaciła za siebie.. ale przecież sponsora nie szukam a razem jeszcze też nie jesteśmy..

Gość agoo87
ja mam 23 moj 42 ale wyglada na 30 .. i wlasnie spi bo zmeczony jest

Gość nie wesoły diabełek
nie powiedziałem że Ty jesteś głupia, tylko znam to z życia, stare konie szukają młodych aby im zaimponować, bo wiedzą że u kobiet w swoim wieku nie mają szans, a po drugie to co juz napisałem- szukają dziewic

Gość agoo87
a i najsmieszniejsze nigdy go nie pytalam ile ma lat .. dopiero po 2 latach wyszlo

Gość wadliwa kolejka!
jest pedofilem napewno

Gość blippppppppppppp
nekromata - o ja :) a powiedz mi jak przyjęli to ludzie z Twojego otoczenia..? Waszą różnicę wieku.. bo jeśli chodzi o teraźniejszość to nie wiem jak zareagowaliby też moi rodzice gdybym przyprowadziła chłopaka do domu 7 lat starszego ode mnie, który już co jak co, ale jest dorosły i pewnie myśli raczej o stabilizacji..

Gość blippppppppppppp
agoo - kurczę:) czyli jednak warto brnąć..?:) Podnosicie mnie na duchu.. bo chyba zaczyna mi w pewien sposób zależeć na nim.. wadliwa kolejna - nie wiesz jak wygląda ciało 17 latki? Pedofilom podobają się ciała dzieci.. ja już okres dojrzewania przeszłam, więc pedofilem nie jest.

Gość blippppppppppppp
*kolejka

Gość babalooooooo
jeju ludzie co z wami się dzieje? nastolatka i dwudziestoparolatek a wy gadacie o pedofili? wy powinniście sie puknąć w łeb to jest normalna róznica wieku która występowała często w czasach naszych babć i prababć. i co z tego że facet chce zaimponować młodszej dziewczynie? przecież na tym polegają zaloty:P

Gość wadliwa kolejka!
podobaja mu sieciasne szpary bo ma malego fiutka i pewno jest prawiczkiem

Gość wadliwa kolejka!
moze masz mlodsza siostre na ktora ma chrabke i bedzie sie zabawial z nia jak ciebie nie bedzie

Gość ja kciukiem dotknę
matko chyba 5 temat tego typu dzisiaj... A ja znów swoje: a mam 18 lat a mój ma 25 i jest nam razem dobrze pasujemy do siebie, nie widać po nas żadnej różnicy. Jesteśmy ze sobą półtora roku .

Gość blippppppppppppp
ja juz obciagam na tyle dobrze ze nie pomysl nawet o mojej siostrze a jak ma malego to i tak znam pozycje w ktorych nam bedzie dobrze

Gość blippppppppppppp
i co sie kurwa czepiasz ze ty stara jestes to co mnie to obchodzi