Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Mam sznase na dziewczyne

Polecane posty

Mieszka blisko mnie i wiem ze zgodzila by sie ze mna na spotkanie. Czyli akceptuje mnie fizycznie. Ale strasznie nie moge sie przelamac aby ja zaprosic. Bardzo mi sie podoba.

Gość przełam sie do chuja pana
😠:classic_cool:

Gość czemu nikt nie pisze_
Dzisiaj znowu z nia rozmawialem, ale nie poprosilem o spotkanie :-(

Gość czemu nikt nie pisze_
leszcze

jasne ze masz szanse, chodz za nia dopoki sie nie zgodzi,a pozniej uwiedz ja czulymi slowkami, bedziecie razem, bedzie wspaniale, a po czasie bedziesz chcial ja zostawic. tak to wlasnie dziala.

Tak tylko ze jestem niesmialy i malomowny. Nie potrafie caly czas rozmawiac, zagadywac, narzucac temat. Skad wiem ze by sie zgodzila? Mamy wspolnych znajomych. Zreszta idziemy razem ze znajomymi na impreze. Ale ja wole isc tez z Nia np. do restauracji sam na sam ( przed ta impreza ).

A poco chcesz się z nią spotykać? Taki ciąg spotkań może doprowadzić do seksu, a seks jest wysoce niehigieniczny. :o

Tu nie chodzi o sex, on jest na koncu ( mam nadzieje ). Chcialbym miec kogos bliskiego do dzielenia zycia.

Gość jakto nie chodzi o sex???
wlasnie,ze chodzi durna pało:o

Gość persefonae
oj Żabi, najpierw mówisz "Cześć", a później jakoś samo idzie ;)

pieprzysz Żabi

Gość persefonae
jakto nie chodzi o sex??? ----> chyba właśnie nie pieprzy, skoro nie chodzi o sex :D

Z ta dziewczyna juz troche rozmawialem. Mieszka w tym samym mieszkaniu co ja, ale rzadko sie widzimy.

no nie pieprzy, bo to doopa jest nie facet:o

Gość lekarka Viola Lejzi-Arbajt
Jak kobieta chce to sama o seks poprosi! Wtedy już jej tylko zostają dwie opcje: będzie zaakceptowana albo odrzucona!

Gość najdziwniejszy....
kruku, wez ty sobie wyrwij juz dziewczyne, skoro masz chetna, dosc czasu zmarnowales

"najdziwniejszy.... kruku, wez ty sobie wyrwij juz dziewczyne, skoro masz chetna, dosc czasu zmarnowales" racja mase czasu zmarnowalem, a nie jestem taki fatalny, ta dziewczyna akceptuje mnie na starosc nie bede mial co wspominac

Gość almdsswwe

Gość ku.wa piszcie

Dzielić życie, powiadasz.. i tak zechce kiedyś spróbować kogoś innego. Takie czasy, wg statystyk sa momenty gdzie jest więcej rozwodów niż ślubów, więc na sielankę w związku ze współczesna kobieta bym nie liczył. No i rzecz jasna TY też się możesz zmienić. Przełamiesz wreszcie nieśmiałość, zechcesz spróbować z inną. Nie koniecznie z tą co jest chętna. Itd. Itp. Generalizując, obstawiam że jesteś typem samotnika, wypierasz się tego ale to właśnie sex, naturalny popęd do niego zmusza cię do tego by nie być samotnym. :P

na starosc nie bede mial co wspominac } Cóż, są ludzie co mieli by i co wspominać, ale mają np alzheimera, więc nic i tak nie pamiętają. Myślenie o tym co będzie na starość gdy nie ma się gwarancji że sie jej dozyje jest kompletnie bez sensu.