Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodi

York czy Bolończyk?

Polecane posty

Gość jagodi

Chciałabym kupić małego pieska. Zastanawiam się nad dwoma rasami York i Bolończyk. Chciałam miniaturkę ale na forum wyczytałam już iż miniaturek nie ma.Czy ktoś może podać różnice pomiędzy tymi psiakami? Która rasę wybrać? oba psiaki bardzo mi się podobają

Gość dfhjakfhahjvc
yorki sa wredne, zazdrosne, samolubne, glosne i niestety ...głupiutkie! niestety mam 2 w rodzinie...nikt ich nie lubi poza właścicielkami a Bolończyki po roku juz wygladaja jak spasione serdelki hihi bo maja tendencje do tycia - sasiedzi maja i wiem co pisze i sa malo kumate jesli chodzi o nauczenie czegos:( ale wybralas!

Gość a moje oczy zielone
racja! nie lubie yorkow jak myszy przerosniete!

Gość jagodzianka z jagodami
bzdura ! ja mam yorka i jest najlepszy mój łobuz :D fakt tylko że szczeka sobie caly odcinek na mojej ul jak idziemy ale potem cisza jest [chyba sie wita z sąsiadami] ale ogólnie naprawde nie jest wcale wredny ani nic bardzo żywy lubi sie bawić , przed miałam spaniela który nim sie podniósł to minela godz a jak sie mu rzuciło piłke to po 10 min dopiero sie odwrócił spojrzeć gdzie lezy i nic wiecej a tymczasem mój zuki wita mnie z piłeczka a za każdym razem gdy wstaje robi rytuar typu taczka i 2 koła w szale biegnie po całym domu bez zatrzymania

u yorków nienawidzę tych wiecznie oślinionych kłaków koło pyska i że ciągle dziamoczą aż głowa boli

Gość jagodi
a czy ktoś ma Bolończyka?

Gość gość
Bolończyka! Owszem, uwielbiają jeść(mam w domu suczkę) ale yorki są głupie, hałaśliwe, to zmutowane szczury według mnie. Obowiązkowo BOLOŃCZYKA! :)