Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 998998997

pytanie do tych co lataja

Polecane posty

Gość 998998997

latam dosc czesto , ale zawsze lecac w 2 osoby bierzemy 2 bagaze ( 2x 20 kg plus podreczne), tym razem lecimy tylko na weekend , zabieramy 1 bagaz. przy rezerwacji wyskoczyl komunikat : "1 Cases 32kg total combined weight" rozumiem , ze nasz1 wspolny glowny bagaz nie moze przekrozyc wagi 32 kg ? a podreczny kazdy moze miec swoj , tak jak przy zakupie 2 glownych ? czy z racjitego ze jest 1 glowny nalezy nam sie 1 podreczny ?czy moze 32kg to ogol tzn glowny plus podreczne ?? prosze o pomoc

Gość 998998997
bardzo prosze o pomoc

To zależy od przewoźnika - zwykle podręczny jest dodatkowy, ale skoro tu pisze "total" to lepiej napisz/zadzwoń do tego z czyich usług korzystasz

Gość ffhdvefbgwifjuv
naleza sie 2 podreczne bagaze do 10kg i nie ma to powiazania z bagazem glownym

bagaż rejestrowany ( do luku) nie może przekraczać 32 kg. a podręczny każde z Was ma swój ;) zmieniły sie jakiś czas temu ograniczenia waowe dla bagaży rejestrowanych

30 kg razem z podrecznym....20kg bagaz i podreczny bagaz 10kg w tym przypadku 10kg razy dwa bo macie dwa bagaze podreczne 32 kg?? mowisz tutaj tylko o bagazu ktory zdajesz?? jakimi liniami latasz??

Gość 998998997
tym razem najtanczy bilet znalazlam w easyjet.com , nigdy tym nie lecialam , stad moja niepewnosc , jeszcze nie zarezerwowalam , bo jesli w 32 kg wliczony jest juz podreczny to bez sensu , bo wiecej wniose do samolotu niz zdam jako bagaz glowny

Gość 998998997
jak zaznaczalam 2 bagaze , to mi wyskoczylo 2 razy po 20 kg , ale jak zaznaczylam 1 bagaz to wyskoczyl mi wlasnie ten komunikat "1 Cases 32kg total combined weight" i nie wiem..

Gość lotnik
do bagazu glownego nie jest i nie moze byc wliczona waga bagazu podrecznego, wiec spokojnie przysluguje podreczny do 10 kg.

tak, 1 główny nie może przekroczyć 32kg 1 Cases 32kg total combined weight, cases to liczba mnoga, gdybyście mieli 2 walizy na 2 osoby, to byłby napisane: 2 Cases 32kg total combined weight gdybyscie brali 3 walizy, to byloby napisane: 3 Cases 32kg total combined weight proste

Gość 998998997
kochajaca jesc , rozumiem , ale mi chodzilo o to czy w te 32 kg wliczony jest tez podreczny ale ktos juz napisal ze nie

Gość 998998997
dziekuje za odpowiedzi :)