Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaaaaalalalalaa

Pomóżcie

Polecane posty

Gość Olaaaaalalalalaa

Nie chce chodzic juz dluzej do szkoly muzycznej i liceum. Męcze sie strasznie, mam tyle zajec, obowiazkow, ciagle jestem zmeczona. Tak bardzo chcialabym skonczyc zajecia w liceum i potem spokojnie sobie odpoczac w domu, odrobic lekcje. Tak to musze od razu zasuwac do muzycznej, czesto jestem glodna, dluga jazda autobusem, potem jeszcze 2 godziny grania w domu. Nie chce mi sie juz uczyc, odrabiac lekcji, nie mam sily. Wiem ze niektorzy dobrze sobie radza, majac nawet wiecej zajec, ale ja jestem slaba psychicznie i potrzebuije duzo spokoju. W dodatku w cale tak dobrze nie idzie mi w zadnej z tych szkol. Prawie codziennie kloce sie z rodzicami. bardzo chcialabym rzucić muzyczna, ale nie moge, nie pozwalaja mi. Nie zniose kolejnego roku. W tym roku mam mature, chcialbym ja dobrze zdac, a do tego wiadomo, potrzeba duzo pracy. POMOZCIE, jak mam zucic szkole muzyczna???

Gość wróżka Ania
Masz głupich rodziców.

Gość Olaaaaalalalalaa
To niestety prawda :(

Gość wróżka Ania
Nie chodziłabym i tyle.Czy Twoi rodzice nie rozumieją co się z Tobą dzieje.Współczuję.

mialam dokładnie to samo, ogólniak, muzyczna drugiego stopnia plus praca przy weselach w weekendy, idzie się wykończyć, ja mimo sprzeciwów moich rodziców rzucilam muzyczną, bylo mi o tyle łątwiej że sama zapłaciłam za instrument który miałam w domu, więc nie mogli mi mówić ile to oni pieniędzy we mnie władowali a ja chce to zmarnować, bla bla bla, radzę Ci rzuc lub zawieś muzyczną, myślę że dyrektor szkoły zgodzi sie na to zalicz tylko semestr i ucz się spokojnie do matury a później?? no cóż zadecydujesz sama czy wrócić do muzycznej czy jednak nie :) pozdrawiam