Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca!!!!!!

Poszukuje chłopaka do towarzystwa na weselu

Polecane posty

Gość tomaszowaty
poszukująca, czy oczekujesz, że ten który pyta o rozliczenie i najważniejsze jest dla niego, żeby przypadniem nie dopłacił 100zł będzie miał klasę? Podpowiadam, że mężczyzna tak by się nie zachował :-)

przystojaniaczek-- mam gdzies to co mówisz. To co robie nie jest w moim styly ale pierwszy i ostatni raz wywine taki numer ! juz wczesniej napisałam o tym , nie bede sie powtarzac

Bylismy długo ze sobą i mamy wspólnych znajomych , wszyscy sie znają chociazby z widzenia i predzej czy pozniej wyszłoby na jaw ze udawalismy , ze jestesmy parą... myslisz jeszcze troche czy o tej porze juz myslisz czyms innym a nie głową?

Gość tomaszowaty
przystojniaczek ma 100% racji. A taki numer może pierwszy i ostatni raz wywiniesz, ale wskazuje on, że inne idiotyczne są bardzo prawdopodobne :-))

Gość amator..............
żartowałem z tym garniturem :D serio, myśle że płacenie za takie rzeczy to już przesada :D ja bym właściwie rozwazył by iść, tylko że mieszkam daleko a po drugie nosze włosy do pasa, a przypuszczam, że to będzie przeszkadzać. tak czy inaczej powodzenia :)

Gość ja bym się
nadawał. ale skoro piszesz, że ewentualny seks nie wchodzi w grę, to raczej nic innego mnie nie interesuje. na pewno nie pieniądze - mam ich wystarczająco dużo

pisze po raz ostatni : najpierw ja chce zobaczyc a pozniej pokazuje swoje , juz wczesniej to napisałam. Jesli nie rozumiesz to juz na starcie odpadasz. Facet ma byc inteligentny, a ty nawet czytac nie potrafisz

Gość ja bym się
nie myślimy jaka jesteś. po prostu jest to jedyne, czego oczekuję od atrakcyjnej (jak twierdzisz) kobiety. nie wiem czego się spodziewasz od zdrowego normalnego mężczyzny?

Gość ja bym się
w takim razie chyba to najlepsze wyjście pozdrawiam

poszukująca>> radzę abyś kontynuowała poszukiwania gdzie indziej, ze względu na mały entuzjazm topiku. I bdw, w twoich wypowiedziach łatwo dostrzec egoizm 🖐️

Gość oj, to chyba nie była
prowokacja. Propozycja panienki nie spotkała się ze zbyt dużym entuzjazmem, a panienka lubi sprawiać dobre wrażenie.