Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwionaa!

znów sie wkręciłam..

Polecane posty

Gość wkurwionaa!

znam faceta 4 miesiące.. cały czas go ignorowałam.. nie chciałam z nikim być... ale wkońcu przyzwyczaiłam się do niego.. polubiłam go jak kolegę.. potem więcej.. a teraz on pokazuje jaki z niego jest facet.. wyrywa wszystkie laski.. mówił mi, ze on się tak szybko nie zakochuje yhy ;] myslałam , ze jest normalny, ze nie rzuca słów na wiatr.. myliłam się ;] wchodze sb na jego profił a tam pod jego fotkami ... komentarz od jakies panny 'zakochałam się ;********' ;] musze z nim o tym pogadac.. nie zostawie tego tak o ... ale co on teraz w pracy.. jutro znów ja nie moge ... i sie przedłuzy too potem juz nie będe chciała z nim gadać . albo jakos sie wykręci... jestem na niego zła.. jestem poprostu zazdrosna ..bo prawie mu juz zaufałam .. myslałam, ze moge z nim być...

Gość wkurwionaa!
za pół godziny ma byc w domu .. napisałam mu sms ze chce z nim porozmawiac.. ciekawe czy sie odezwie.. moze powinnam poczekać az ochlone .. kurwa.. mac .. a w sobote swiata poza mną nie widział tak juz wiem co robił w niedziele.. wyrywal kolejna laske .. kurwa mać ! i jak ja mam teraz znów zaufać komuś..

Gość Izabella88_
Bo z mężczyznami tak już jest...Szkoda słów !

Gość wkurwionaa!
teraz sie zastanawiam czy warto wogole z nim rozmawiac.. czy wartoo dać mu szanse .. mam juz dośc.. i znów jesien i znów facet mnie okłamał ;| powtórka z rozrywki .. kurwa mac ;|

Gość xxxxxxxxxxxxxxpppppppppppp
tez tak mialam niby udawal wielkiego kumpla a tak naprawde chcial cos wiecej robil rozne gesty które ja i inni odczytywali jednoznacznie.... gdy ja mu zaczelam okazywac wiecej zainteresowanaia to on jakby sie zdystansowal podryw dziewczyny na moich oczach a mnie mial gdzies....dałam sobie z nim spokoj i zerwalam kontakt bo nigdy tak naprawde przyjacielem nie byl a ja sobie mysle ze moglam to troche inaczej rozegrac bo pozniej wyparl sie ze on nic odemnie nie oczekiwal... ja wiem ze tak nie bylo to sie czuje szkoda ze tylko przeholowal z tymi swoimi gierkami

Gość wkurwionaa!
rozmawiam z nim .. ale nie o tym co trzeba pf .. :'|