Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawianus

nocna maskara - synek co godzinę chce jeść

Polecane posty

mój synek ma skończone 8 mies w dzień je rano - pierś, ok godz 11 deserek (jabłko, brzoskwinie itp), 14 obiadek (warzywa z jakimś mięskiem), ok godz 17 jogurt dla maluszka bobovita, ok 20 pierś do zaśnięcia po kąpieli Wychodzi, że nie je zbyt często w dzień ale rozwiaja się prawidłowo. Dopiero w nocy zazyna się koszmar bo pierwszy raz budzi się do cycka ok 12 i potem to już praktycznie co godzinę i tak do rana. Dzieje się tak już od 2 tyg - nie wiem czy to tak ma wygladać bo wcześniej tak nie robił - budził się co 3,5- 4 godz. Śpi w swoim łóżeczku w naszej sypialni więc nic się nie zmieniło, a nie chcę go brać do siebie aby z nami spał. Co myślicie? Czy może jest uż w takim wieku, że moje mlekao nie starcza mu i daletego tak często się budzi. Czytałam, że takie dziecoiaczki powinny przesypiać już noc, a u nas jest wręcz odwotnie.

a nie wychodzą mu ząbki? albo skok rozwojowy. mój tak jadł jak miał 10,5 miesiąca. budził się w nocy co 20-40 minut, całą caluteńką noc od 23 do 6 kiedy wstawaliśmy. trwało to równe 2 tygodnie. po tych 2 tygodniach sam odstawił pierś! i jednocześnie wyrósł mu pierwszy ząbek :D

Gość ja miałam to samo
ale od początku do ok 10 miesiąca. Karmiłam piersią przez 9 miesięcy, późźniej butelką i tak po ok miesiącu sen się trochę uregulował, tzn mała dostawała mleko ok północy, a później juz tylko ok 5,6 rano.

To mnie zmartwiłaś :( nie chiałabym jeszcze przestać karmić go piersią, ale jak sam tak zdecyduje to trudno.