Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mewka1986

szukam przyjaciela

Polecane posty

Catie niemoge dziś pogadać musze pomóc jarkowi powypełniać raporty- trzymaj się jeszcze troszkę i będzie ci lżej- odezwe się jutro

cześć Mewka :-) zwlekłam ten swój worek kości z wyrka. Muszę przestać tak dlugo spać bo potem mnie głowa boli zanim się rozchodzę :-D też nie mogłam wczoraj pisać. jeździliśmy z mężem po wyspie i szukaliśmy czynnej apteki bo mi się syrop na zgagę skończył. uroki ciąży :-D pozdrawiam Cię. udanego dnia w pracy życzę 🖐️

Hej Catie! ja byłam w pracy od 7 do 19.15 mam dość było dużo roboty mega zimno idę więc spać dzisaj jestem wymęczona- a ty powinnaś teraz dużo odpoczywać, spać i leniuchować bo już niedługo noce dnie będziesz w ciągłej gotowości- pozd. do jutra

długie masz te dni w pracy. cały dzień poza domem, ponad 12 godzin! :-O nie dziwne że nie wyrabiasz, organizm się domaga wypoczynku u mnie kolejny upalny dzień był jak w środku lata. i gdzie ta angielska pogoda ? ;-) wróciłam teraz ze spaceru. musieliśmy psa wziąć na wybieganie. wprawdzie już ciemno na dworze ale spacer zawsze dobry :-D pozdrawiam Cię cieplutko, śpij dobrze :-)

hej! mam trochę wolnego po porannym wprowadzeniu towaru więc piszę; pracuje tak bo za 8 godzin w pracy starczyło by na niewiele takie życie a szczerze mówiąc chyba na wyjazd z kraju za pracą nie starczyło by mi odwagi nie dlatego że boje się ciężkiej pracy ale dlatego że musiałabym jechać sama bo nikt z mojego otoczenia nie jest chętny na wyjazd- troszkę ci zazdroszczę słoneczka wiem wiem w twoim stanie lepiej gdyby było chłodniej ale pomyśl że jak będzie długo ciepło i fajnie to będziesz mogła bez obaw jeździć z małą w wózku a przy deszczu będzie to ryzykowne.... pewnie wszystko już dopięte na ostatni guzik przed porodem ;)

no witaj! prawdę mówiąc to teraz też bym się bała z kraju wyjeżdżać. jak myśmy wyjeżdżali to wszystko było jeszcze w powijakach, Polaków tylu tu nie było, o bardzo dobrą pracę było łatwo. mój chłopak znalazł pracę po tygodniu od wyjazdu, ja do niego dojechałam i w tej samej firmie co jego mnie zatrudnili. stawkę początkową nam dali wtedy ponad 8 funtów, a wiesz co to było 6 lat temu?! nie mogłam uwierzyć w nasze szczęście. do tej pory tam pracujemy :-) no i ja nie chciałam do Londynu np. źle mi się kojarzył i dlatego wybrałam Jersey a teraz sama wiesz. Polak na Polaku, o pracę dobrą trudno, angole też mają już wyrobione zdanie o polakach niekoniecznie dobre, bo trafiali im się złodzieje firmowi czy podpici pracownicy... :-O i myślę że już czas najwyższy zjeżdżać do kraju. chciałabym zeby moja córka wychowywała się w Polsce, pośród rodziny i znajomych

Cześć Catie! ja ogólnie nienarzekam bo wiem że inni mają gorzej ale czasem chciałabym wyjść do domu jak normalni ludzie po 8 godzinach i niemyśleć że wypłata będzie marna.... udało mi się załatwić bilety na kabaret zapłaciłam za nie i okazało się że Jarek będzie na targach Poznanskich bo firma wystawia swoje produkty w tych godzinach średnio fajnie jutro będe próbowała jakoś to odkręcić.... dziś w pracy niebyło internetu przez deszcze i wiatr część lini jest zerwana a część zalana no muszę powiedzieć że niemyślałam że tak wiele rzeczy jest uzależniomych od netu w mojej pracy jakoś tak na codzień niezwracałam na to uwagi a dziś znalezienie obejścia sprawiło mi wiele problemów... a u ciebie co tam?

Catie! jesteś już mamą? wiem masz mało czasu na pewno ale w chwili wole napisz jak się masz ty i twoje maleństwo- życzę Ci wszystkiego najlepszego i oczywiście by mała dobrze zdrowo się chowała 1234567890 1234567890

hahahahaha, archeologie kończyłeś?