Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biowenka LEnka

Co myslicie o takim prezencie?

Polecane posty

Gość Biowenka LEnka

Za tydzien mija 5 lat odkad jestesmy razem. Czy wg was dobrym prezentem bedzie zegarek na taka wlasnie okazje dla mojego mezczyzny ? Jezeli tak to doradzcie mi prosze jakiej firmy zegarki sa najlepsze. Mam do wydania 500 zl.

Gość Biowenka LEnka
chyba nikt mi tu nie pomoze

Gość fsdfsd
fajny pomysł :)

Gość moskala
jeśli jesteś przesądna to nie kupuj zegarka- wszystkie pary jakie znam rozstały się po tym jak któreś zdecydowało się dać drugiemu taki prezent :P

Gość blondie75
Przesądna nie jestem... ale faktycznie podarowałam kiedyś mężczyźnie zegarek i związek się rozpadł. Po 3 latach od sprezentowania, ale jednak.

Gość blondie75
... nie wiem czy faktycznie istnieje związek przyczynowo - skutkowy między wyborem prezentu a szczęśliwością w związku, ale sugerowałabym zamiast zegarka dobrą wodę kolońską, której zapach, szczególnie w intymnych chwilach, sprawiałby przyjemność i Tobie... :)

Gość fsdfsd
nie słyszalam o tym przesadzie;) moj kolega dal swojej dziewczynie rok temu zegrak i sa razem 2 lata temu drugi kolega swojej dziewczynei rowniez i dzisaij sa juz malzenstwem...

Ja słyszałem, że butów się nie daje, bo się związki rozpadają. Fakt faktem, kupiłem mojej żonie (teraz już byłej) kiedyś buty. Porządne, zimowe z membraną Gore-Tex:-) Zegarka nigdy nikomu nie sprezentowałem, ale pomysł też mi się podoba.

Gość fsdfsd
mi facet rok temuy kupil buty:)niby porzadne, 500 zl.. i po jakims czasie oddalam bo zrobily sie przebarwienia..:P

Gość linkilink
jeśli masz ochotę kup zegarek ale za 500 zł to nie będzie nic przyzwoitego, może lepiej dozbieraj pieniążki i kup na inną okazję?