Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumtramalamalaria

Nastoletnie kurwiszony

Polecane posty

Gość bumtramalamalaria

Ludzie powiedzcie mi bo sama nie moge pojąć jak te 12-sto 13-sto latki mogą się już tak kurwić . Co się stało ze społeczeństwem ? Brak rozmów w rodzinie ? Słabe , a może wręcz na odwrót , za wczesne nauczanie w szkołach o seksie ??

Gość szybko zauważyłaś

nie mam pojecia :/ ostatnio dowiedzialam sie od 12latka ze "my mlodzi wiemy wiecej o milosci niz wy starzy" mlodzi czyli oni a ja ta stara ;)

Gość bumtramalamalaria
Czy tu jest mowa o zauważaniu ? właśnie przez takich wszystko wiedzących olewaczy świat schodzi na psy

Gość takie sytuacje uświadamiają
mi ile miałam szczęścia w życiu. Nie każdy ma choćby minimalnie "dobre" wzorce w rodzinie. Lepiej mi powiedzcie, skąd się biorą "chętni" na ich usługi.

po prostu smieszy mnie jak oni juz za raczke chodza.. te ich opisy na gg "kocham cie..." dla mnie jest to nienormalne.. ja w ich wieku jeszcze w gume skakałam.. a najgorsze jest to ze mam siostre w wieku 13 lat :/ ten rocznik tylko za chłopcami gania..

Gość szybko zauważyłaś
To idz powiedz mamusi ze ma kurwiszona pod dachem, drugi raz juz nie pojdziesz z takimi nowinami :D

Gość bumtramalamalaria
No właśnie , ja w tym wieku też miałam jeszcze zabawy i dobranocki w głowie ... ! A teraz zabawami dzieci okazuje się być "słoneczko" ...

jedna kolezanka mojej siostry sie juz maluje i jakbyscie widziały jak dupa kreci :| druga natomiast na nk ma swietne foty z LODEM :/ na szczescie moja siostra z nimi sie nie koleguje.. najlepsze jest to ze musze ja uczyc szacunku dla samej siebie, bo do mamy nie pojdzie z problemem :/

Gość bumtramalamalaria
Jeśli mamusia interesuje się dzieckiem to sama już powinna to zauważyć . A jak ma się własne dziecko głeboko w dupie to potem właśnie wychodząc na spacer widzisz bzykających się dzieciorów

ja mam siostre, wiec mam wglad w jej "kolezaneczki" ostatnio jej kolege z klasy widzialam jaks zedł za raczke z dziewczyna, nic zeby sie krył! był pewny siebie, kim on niby nie jest.

Gość bumtramalamalaria
Dokładnie , teraz nie ma szacunku ! A jeśli my sami się nie szanujemy to czego tu od innych oczekiwać ...

Gość scndnoifndsfs
ja ostatnio widziała grupkę 2dziewczyn i 2chłopaków właśnie po 12,13 lat jak kupili w lidlu prezerwatywy:o jeszcze w sklepie się nimi podzielili po czym wyszli razem i poszli w strone lasu:o:o:o

Gość noo niestettyy
Ja mam kuzynka, która ma 10 lat!! I juz się chwali, że ma drugiego chłopaka!! Mówi też, że się już całowała :O Nie wiem jak zareagować, bo to jest takie dziwne :O A jej opisy na nk to "kocham cę skarbie" itp. Ja w jej wieku nie myslałam o żadnych chłopakach!! A teraz mam 17 lat i też nigdy nie miałam chłopaka, więc jak mi taka małolata mówi takie rzeczy to mało nie padam :O

no własnie! a ze ja starsza siostra o 6 lat to musze ja czegos nauczyc :/ matka tez jej to powtarza, ale ona je nie slucha, wiesz co tam matka moze gadac ;p na czym ona sie zna ;p co ona moze wiedziec :P dlatego ja przejmuje ta role, bo mnie bardziej poslucha.. wkoncu rozni nas 6 lat ;p

jeju, a co wam przeszkadza chodzenie za raczke?:D zachowujecie sie jak stare, zgorzkniale panny - dajcie zyc tym dzieciakom!:D rozumiem kurwienie sie, ale chodzenie za raczke?!... ;D

Kurestwo zawsze było jest i niestety będzie miałam koleżankę jakies z 10 lat temu co w wieku 12 lat urodziła dziecko kurwiła się niesamowicie :O:O tego się nie wytępi każdy robi co chce i tego nie da się zmienić

ja mialam pierwszego chopaka w 3 gim, a i tak wolałam kolezanki. w 1 kl gim tez moglam miec bo jeden za mna latał ale Nie było mi w głowie chodzenie za raczke. dopiero pod koniec 1klasy technikum sie zakochalam tak na powaznie i jestem z kolesiem do teraz. A on niby tez chłopak, a wolał grac w pilke nozna z kumplami, do tego czasu co mnie nie poznał :P kolesie tez byli inni... teraz to juz 14 lat i seks uprawiaja :/

Gość bumtramalamalaria
Mi chodzenie za rączke nie przeszkadza. Ale uwieżcie mi że sama widziałam bzykających się ( bo uprawianiem miłości tego nazwać nie można) dzieciuchów na plaży i nie było to nic miłego , tym bardziej że jako jedyna zwróciłam im uwagę , a inni oglądający to "pseudoshow dojrzałosci" mężczyźni , przechodzili obok żeby popatrzeć ....

Gość nanana000252
Angel from hell... 12 lat???? i co z nia i dzieckiem?

bleh ;/ zero intymnosci ;/ nanana000252 - ten link co dalas...wierzycie, ze nikt nie zalozyl tej dziewczynce takiego profilu na zlosc?;/ zreszta te zdjecia... matko boska!

Gość a ja Wam powiem skąd to
się bierze: "ależ moja córeńka wygląda słodko w tej różowej sukieneczce z falbankami" "czy ten Piotruś z przedszkola to Twój narzeczony, ha ha ha, przecież to bardzo nienormalne że chłopiec i dziewczynka razem się bawią, na pewno jesteście narzeczonymi" "jestes taka śliczna, będziesz mieć przystojnego i bogatego męża" "możesz zostać modelką, piosenkarką, albo aktorką (broń boże nie fizykiem kwantowym ani nie bizneswomen czy inne bzdety" "tylko dorosłe kobiety się malują (to wielki zaszczyt znaleźć się w ich gronie" "ale niechlujnie się uczesałaś, żaden chłopak by Cię nie zechciał (bo to jedyny powód, dla którego warto się starannie czesać)" itp. itd.

to chodzenie za raczke i milostki takie nie winne tez mi nie przeszkadzaja u nastolatkow....gorsze jest jezeli mysla o wspolzyciu

Gość pniim
Co laska :D:D:D

nawet jakby ktos zrobil jej na zlosc.. ale ja bym nie umiala zrobic sobie takich zdj i jeszcze kous przeslac ;/ mimo ze mam 19 lat..

Gość bumtramalamalaria
No konto mógł ktoś po złości założyć tylko skąd miał takie zdjęcia ? sama chciała się pokazać z najlepszej strony ...