Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSobieMaama

Zapraszam Mlode Mamy na wieczorne ploteczki :)

Polecane posty

moja córka też była bardzo spokojna póki nie zaczęła chodzić to już faktycznie oczy dookoła głowy trzeba mieć :) Ja się urodziła to była tak grzeczna i spokojna że aż się wszyscy dziwili. Teraz już ma prawie 3 lata i też jej wszędzie pełno, ale potrafi też się sam długo bawić więc mam czas na inne sprawy domowe. No i dalej jest śpiochem jak zaśnie o 21:00 to przed 10:00 nie budzić :) Ale moja to straszna gaduła jest zaczęła mówić pełnymi zdaniami już przed 2 urodzinami a teraz to już odkąd wstanie to mówi non stop nawet jak się sama bawi... tak że nie pamiętam już jak brzmi cisza ;)

ja się najbardziej boję że mi odejdą poza domem np na spacerze z psem. ale wstyd by był :-D dziewczyny a teraz dzieciaczki dają wam w kość? 14 miesięczny chłopczyk to ruchliwy bardzo a prawie 3 letnia dziewuszka też jest mocno frapująca. Znajdujecie czas dla siebie? na odpoczynek?

Catie - przed Tobą tyle fajnych chwil ... pierwszy ząb... pierwsze mama ... pierwsza łza i pierwszy uśmiech :) aż zazdroszczę że już mam to za sobą ;)

ankula dziękuję :-) tym bardziej że o dziecko staraliśmy się ponad 4 lata to bardzo oczekiwana jest :-)

jak pisałam wcześniej mam czas na prace domowe jak się mała gaduła bawi ale mam też czas dla siebie :) tak że nie narzekam.

normalnie aż się pochwalę u mnie pierwsze było mama jak miała 4 miesiące a na dzień marki wyszedł pierwszy ząbek :) a u ciebie TakaSobieMaamaa co było pierwsze mama czy tata? Ja sobie zapisuje najważniejsze wydarzenia w takim jakby pamiętniku córki :) Ale nie mam takiego z księgarni tylko sama tworzę go na kompie dodaje fotki itp.. Kiedyś wydrukuję i dam okładkę :) może córcia się ucieszy jak będzie starsza :)

ankula ale mnie teraz olśniłaś z tym pamiętnikiem! :-D też tak zrobię. to super pomysł jest :-D w czasie ciązy nie prowadziłam

ja też w ciąży nie prowadziłam dopiero od urodzin zapisuję ważne wydarzenia jak pierwsze słowa, pierwszy ząbek..., zapisywałam też np że ma już rok i co potrafi, jak na [początku przekręca słowa itp np że ma już 2 lata mówi zdaniami zna cyfry od 1-5 zna kolory itp :) fajna sprawa myślę że dla niej jak urośnie to też będzie niezła pamiątka :)

no ja muszę uciekać bo mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia. Miłej nocy :)