Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielka Psycholoszka

Znam sposób na wasze wszystkie lęki i obawy. Już wyleczyłam siebie i kilka osób

Polecane posty

ja miałem nerwice lękowa pomogła akupunktura wiecie co to nerwica lękowa to znaczy bac sie wszystkiego ataki paniki z byle powodu a reszta zmieniła modlitwa

jakoś nie wyobrażam sobie,żeby ktoś zamkną mnie w pokoju z pająkami i uwierz,że nie przestanę się bać no może i przestane po tym jak dostanę zawału i umre :O

Gość kiedyś znerwicowana
Ooo właśnie, a propos nerwicy to też ją kiedyś miałam i również mi pomogła terapia wstrząsowa :P Wprawdzie to nie była nerwica lękowa, tylko taka "zwykła". Po prostu wszystko mi działało na nerwy. Dosłownie wszystko. Wystarczyło, że ktoś na mnie długo patrzył i już mnie denerwował. Później ktoś mnie wkurzył do tego stopnia, że poprzednie denerwowanie się wydało mi się samymi pierdołami nie wartymi uwagi :classic_cool:

Gość Wielka Psycholoszka
Wasze obawy i niechęć do takiej terapii jest zrozumiała. Mało osób jest, które świadomie chciałyby skazać się na takie swoiste tortury. Dlatego też do przeprowadzenia czegoś takiego potrzebna jest pomoc innych, którzy zrobiliby to za was. Każdy kto ma jakieś silne lęki mysli sobie, że prędzej by umarł po zetknięciu się ze swoim strachem twarzą twarz. Jednak po czymś takim dochodzi do innego wniosku. Zauważa po tym, że strach ma tylko wielkie oczy i nie taki diabeł straszny jak go rysują.