Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erwfhiu2fw[i1e2p

Kochani rodzice wybaczcie, że odchodzę!

Polecane posty

Gość erwfhiu2fw[i1e2p

Kochana mamo i tato! Przepraszam nie mam już sił za wiele się wydarzyło w moim zyciu. Przepraszam nie mam juz więcej sił. To się skończyło nie bez powodu Kocham Was, ale nie mam sił Przepraszam

Gość irqa.
ej ejjj..zamiast biadolic moze chcesz pogadac? Zawsze jest jakies wyjscie nawet z pozoru beznadziejnej sytuacji

Gość Gaudi
Autorko, co się stało? Nie poddawaj się!!!

Gość hgdfhgdfghfd
za chwile jakaś "życzliwa" zadzwoni na policję, tak jakby oni mogli rozwiązać twoje problemy

Gość hgdfhgdfghfd
LOL, weź sobie w dupę wsadź takich przyjaciół... to jakieś kościelne kółko wzajemnej adoracji. myślisz, że jak ktoś żyje w nędzy, jest ciężko chory, niepełnosprawny, czy po prostu ma dosyć życia to mu pomogą "słowa otuchy" od obcych ludzi??

Gość irqa.
Wiecie co,ja raz sie tak wyglupilam i napisalam na pewnym forum jak mialam dola ze skoncze z soba.Ktos to zglosil i tego samego dnia policja do mnie zapukala ;/ Dostalam wezwanie i po wyjsciu z komendy jeszcze bardziej odechcialo mi sie zyc.Przesluchujacy potraktowal mnie,osobe chora z ciezka depresja (wtedy) jak jakiegos zbrodniarza. Wyciagal sila najbardziej krepujace dla mnie rzeczy ze az sie rozplakalam. A teraz sie zastanawiam jakim prawem taki komendancik bez predyspozycji,odpowiedniego szkolenia ma czelnosc na takim poziomie przeprowadzac zeznania i gnebic osobe bedaca w silnej depresji?? Moim zdaniem powinni do tego powolac psychiatre..a nie ;/ gnoje

Gość hgdfhgdfghfd
irqu: żyjemy w państwie gdzie ludzie troszczą się jedynie o to by mieć kiełbasę i piwo. własną wolność mają w dupie, więc jest społeczne przyzwolenie na takie bohaterskie akcje policji. osobę w depresji można bezkarnie gnębić, bo co taka osoba zrobi? w tym kraju umrzeć można tylko wtedy gdy chce się żyć...