Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudowłosaelis

Szukam chłopaka!

Polecane posty

-singla NIE DO KONCA -1,80-1,85 cm wzrostu TAK -blondyn TAK -niebieskie oczy, kolor raczej błękitny i nie atramentowy czy fiołkowy TAK -dobrze zbudowany ale nie pakero TAK -kształtne dłonie TAK -zgrabne łydki TAK -twardy tyłeczek TAK -wydatne usta TAK -szpiczasty podbródek NIE -mały nos ale zadarty NIE -płaski brzuch NIE i kaloryfer na nim NIE -niski, męski, chrapliwy głos NIE -wykształcenie wyższe ale nie humanistyczne TAK -zainteresowanie: musi sie interesować sztuka, poezją, muzyka klasyczna SPIERDALAJ -musi mieć poczucie humoru MAM -elokwentny NIE WIEM CO TO ZNACZY -inteligentny TAK -błyskotliwy NIE WIEM CO TO ZNACZY -wygadany ale nie z przesadą TAK -charyzmatyczny NIE WIEM CO TO ZNACZY -romantyczny NIE -zdecydowany TAK -ustępliwy, ja mam mieć zawsze racje SPIERDALAJ -lubiący kompromis NIE -seksowny NIE WIEM CO TO ZNACZY -pociągający TAK -zapatrzony we mnie SPIERDALAJ -mówiący czułe słowa JEB SIE NA RYJ -ciepły NIE -serdeczny NIE -lubiący dzieci TAK -chcący ślubu i zobowiązań SPIERDALAJ PIJAWKO -szczodry TAK -lubiący nowe eksperymenty w łóżku TAK -ceniący ognisko domowe NIE -najlepiej żeby grał na fortepianie CHYBA CIE POJEBALO -musi miec prawo jazdy MAM -jeździć na łyżwach NIE -dbać o siebie DBAM -szanować kobiety SPIERDALAJ -musi akceptować moją matką i móić do neij per mamo TAK -z samochodem MAM DWA NAWET -mieszkaniem MAM TRZY NAWET -wynagrodzeniem min. 5000 tyś zł TAK -lubiący podróżować ale tylko ze mną NIE -lubiący łzawe filmy WYKURWIAJ

ja swojej nie pokaże bo boję sie fotomontażów typu Glosialicius:P poza tym z reguły każda dziewczyna na kafe jest pasztetem niech i ja będę:D

Gość bbbaaaaaaaa
nie ponawiaj tylko wypierdalaj

Gość pokaz cycki

Gość gdyby się znalazł drugi, to
Reflektuję. Mam 170 Ważę 57 kg Ciemna blondynka Oczy szare Inteligentna wystarczająco (ale bez Nobla) Wykształcenie wyższe, humanistyczne Zainteresowania szerokie Uczuciowa, ale wierna Ach, i mój nie musiałby się ze mną we wszystkim zgadzać. Jako że talentu muzycznego nie mam, od wybranka też nie będę tego oczekiwała :)

Gość dominiko_nico
Ja spełniam te wymagania w 99%, więc jak jesteś zainteresowana, to czekam na odzew :)

Gość po przeczytaniu topiku szczeka
opadła mi do poziomu bruku. czytałam go dla rozrywki, nawet śmieszny był. pomyślałam, że jakaś nastolatka wyobraza sobie ze jest ksiezniczka czy cos w tym stylu. kiedy dobrnełam do ustępu o tym ze autorka jest studentka, to moje oczy tylko cudem pozostały w orbitach :o nie wróże ci sukcesu dziewczyno. jestes z tych, które znaja swoja wartosc (niestety troche przeszacowuja) i do 30 zala sie ze sa same. potem godza sie z tym faktem i usychaja samotnie. czego ci w sumie nie zycze. a tak a propos :classic_cool: dyrektore, spełniam twoje wymagania oprócz dwóch :classic_cool: co uznaje za wysoki wynik. cieszy mnie to bardzo, bo od niedawna jestem twoja fanka :P buziaki 👄