Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieznajomma

Pytanie do Polakow

Polecane posty

Gość Nieznajomma

Nie moge zrozumiec, dlaczego Polacy nie maja telefonow Stacjonarnych, tylko hendy- komorkowe. Na calym swiecie ludzie maja telefon domowy i.. dodatkowo hendy ( "komorke" ). A wiec hendy ma sie 1-5-10 , tak sobie dla pracy, kobiety itp. To taki nie powazny telefon. A wiec moje pytane, co sie dzieje w tym dziwnym kraju , ze ludzie nie maja telefonow domowych i dlaczego ???????????????????

Gość Nieznajomma
Bardzo prosze o wytlumaczenie tego dziwnego zjawiska i odpowiedz.

Gość Nieznajomma
Rozumie sa tak zakompleksioni i zbiedzoni , ze wola nie zabierac glosu.

Gość Bo Polacy to dziady skapane
zlodzieje i bandyci

Gość Biedaki nie maja stacjonarnych
Sa oszczedni i to niepotrzebny wydatek. A na komorce sa osiagalni.

Gość Robotnik majowy
bo to już przeżytek i komórki są dużo tańsze i praktyczniejsze. Wiem że mój wujek zlikwidował domowy bo mu się nie opłacało tak samo dziadkowie jak sobie kupili po komórce to zlikwidowali domowy. Po prostu ludzi nie stać żeby płacić dwa abonamenty a wiadomo że z dwojga złego zawsze wybierze się komórke.

Gość Dziwne na calym swiecie
szanujaca sie czlowiek ma telefon domowy. Dziwna moda polska.

Gość Poza tym dziwnym kajem
nie znam osoby zeby nie miala telefonu domowego. Jest tani i zawsze w domu. Hendy (komorka),to taki telefoniczek, mam ich 11, i roznym znajomym podaje odpowiednie numery. Kupuje karte i dziala, czasami na jedna rozmowe. A wiec jak mozna komorke traktowac powaznie ???? Polska to dziwny kraj i dziwnie zacofany.....

Gość Mieszkam w UK i musze
przyznac Polacy to zacofane malpy.

Gość no i ....
Ja mam, ale wiele osób zrezygnowało i na poważnie zastanawiam się, czy tak nie zrobić. Nie rozumiem twoich pretensji, po co komu 2 aparaty, których funkcja sie dubluje. Przecież komórką załatwisz wszystko, a stacjonarnym tylko na miejscu, nie rozumiem, co to za ograniczone i ograniczjące pretensje. Ty żyjesz w demokratycznym kraju? ...bo ma wątpliwości, co do tego. Bo w demokratycznym kraju każdy żyje, jak uważa, i nie zajmuje się tym, co kto ma, a czego nie i za to go szanują. Od razu widać jakimi kategoriami się sugerujesz na codzień.:D:D

Gość A wiec , mam odpowiedzialna
prace i w tym demokratycznym kraju, bez stalego telefonu nie ma pracy. To figo - fago komorka , ktorych bez zobowiazan mozna miec 100 sie nie licza. One istnieja tu juz 15 lat, ale to taki kontakt. Telefon domowy ma sekretarke i to tzw fest netz To nie telefon na 10 rozmow.

Gość Hendy- to po polsku
komorka.

Gość jak ktos nie traktuje komorki
poważnie to pretensje do garbatego ze ma dzieci proste. Jak ktoś ma prace wyłącznie w terenową to chyba musi wozic ze soba na tirze cala centrale telefoniczna bo przecież komorki nie są poważne :D

Gość Moze ktos mi wytlumaczy
dlaczego pOlacy rezygnuja Z tekefonu domowego i maja ta "po polsku komorke". Czy tam taka bieda ze nie stac ich na domowy telefon ????

Gość bo polacy maja wiecej mozgu
i traktuja telefon jak telefon, poza tym taniej.

Gość Zrezygnowalam z telefonu
bo mnie na niego nie stac , momo ze pracuje.

Gość no i ....
Idź się leczyć dziewczyno, psycholog ci potrzebny od zaraz. W kraju w którym jesteś pewnie poniewierają tobą i postanowiłaś sobie to odbić u nas. Nic z tego SPADAJ stąd.

Gość nie ma to jak miec
10 "hendów" , pamiętać ich numery , pamietac ladowac, pamietac doladowac konto :D ale podobno polacy sa dziwni.

Gość Tu jest ktos zakopleksiony
Mianowicie" no i .... ". Biedna kobieta. Mnie jest dobrze niczego mi nie brakuje. Mam starych znajomych z poski , no i oni likwiduja domw telefony , bo zadrogo. Ja telefouje do ppppoooolllski biednej i place. Tylko ze rozmowy na "tzw" KOMORKE sa drozsze i gowno slychac przez tego ppoollsskkiego satelite. "BIEDNY BO GLUPI,GLUPI BO BIEBNY "

Gość sama jestes glupia
od kiedy telefony komorkowe sa przez satelite.

Gość nie mamy stacjonarnych
bo sprzedalismy i za kase za abonament francuskim cepom poslzismy na kursy angielskiego. tak tez zrobili niemcy z tego co wiem, bo pomimo tego, ze u nich normalne jest slowo handy okreslajace komorke, pisza jej poprawnie wiedzac z jakiego jezyka sie one wzielo.

Gość Ta od zawsze sa na
satelicie ty tepaku polski.

Gość dobrze dobrze
moze u was takie zacofanie ze przez satelite, w polsce mamy swiatlowody i nadajniki naziemne, widze ze wy za murzynami :D

Gość Szko ze tam nie ma
wszedzie dobrego odbioru ??????? Haaaa, haaaaa Dobra to polska metalnosc , sposob na lepszy byt. To co my mamy juz z 15 lat ich tak zafascynowalo, ze rezygnuja z telefonow domowych. Smutne. Dziwny ten kraj...

Gość zupa z muchy
No dobra ale po jakiemu te "hendy" sa? :D Kurna bo mnie to interesuje.

Gość dobrze dobrze
Zlap satelite w budynku ;) ale co ja bede dyskutowal przeciez ty skonczylas politechnike i masz specjalizacje z technik łączności :D