Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nieznajomma

Pytanie do Polakow

Polecane posty

Go艣膰 Nieznajomma

Nie moge zrozumiec, dlaczego Polacy nie maja telefonow Stacjonarnych, tylko hendy- komorkowe. Na calym swiecie ludzie maja telefon domowy i.. dodatkowo hendy ( "komorke" ). A wiec hendy ma sie 1-5-10 , tak sobie dla pracy, kobiety itp. To taki nie powazny telefon. A wiec moje pytane, co sie dzieje w tym dziwnym kraju , ze ludzie nie maja telefonow domowych i dlaczego ???????????????????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Nieznajomma
Bardzo prosze o wytlumaczenie tego dziwnego zjawiska i odpowiedz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nieznajomma
Rozumie sa tak zakompleksioni i zbiedzoni , ze wola nie zabierac glosu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bo Polacy to dziady skapane
zlodzieje i bandyci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Biedaki nie maja stacjonarnych
Sa oszczedni i to niepotrzebny wydatek. A na komorce sa osiagalni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Robotnik majowy
bo to ju偶 prze偶ytek i kom贸rki s膮 du偶o ta艅sze i praktyczniejsze. Wiem 偶e m贸j wujek zlikwidowa艂 domowy bo mu si臋 nie op艂aca艂o tak samo dziadkowie jak sobie kupili po kom贸rce to zlikwidowali domowy. Po prostu ludzi nie sta膰 偶eby p艂aci膰 dwa abonamenty a wiadomo 偶e z dwojga z艂ego zawsze wybierze si臋 kom贸rke.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dziwne na calym swiecie
szanujaca sie czlowiek ma telefon domowy. Dziwna moda polska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poza tym dziwnym kajem
nie znam osoby zeby nie miala telefonu domowego. Jest tani i zawsze w domu. Hendy (komorka),to taki telefoniczek, mam ich 11, i roznym znajomym podaje odpowiednie numery. Kupuje karte i dziala, czasami na jedna rozmowe. A wiec jak mozna komorke traktowac powaznie ???? Polska to dziwny kraj i dziwnie zacofany.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mieszkam w UK i musze
przyznac Polacy to zacofane malpy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no i ....
Ja mam, ale wiele os贸b zrezygnowa艂o i na powa偶nie zastanawiam si臋, czy tak nie zrobi膰. Nie rozumiem twoich pretensji, po co komu 2 aparaty, kt贸rych funkcja sie dubluje. Przecie偶 kom贸rk膮 za艂atwisz wszystko, a stacjonarnym tylko na miejscu, nie rozumiem, co to za ograniczone i ograniczj膮ce pretensje. Ty 偶yjesz w demokratycznym kraju? ...bo ma w膮tpliwo艣ci, co do tego. Bo w demokratycznym kraju ka偶dy 偶yje, jak uwa偶a, i nie zajmuje si臋 tym, co kto ma, a czego nie i za to go szanuj膮. Od razu wida膰 jakimi kategoriami si臋 sugerujesz na codzie艅.:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A wiec , mam odpowiedzialna
prace i w tym demokratycznym kraju, bez stalego telefonu nie ma pracy. To figo - fago komorka , ktorych bez zobowiazan mozna miec 100 sie nie licza. One istnieja tu juz 15 lat, ale to taki kontakt. Telefon domowy ma sekretarke i to tzw fest netz To nie telefon na 10 rozmow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hendy- to po polsku
komorka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak ktos nie traktuje komorki
powa偶nie to pretensje do garbatego ze ma dzieci proste. Jak kto艣 ma prace wy艂膮cznie w terenow膮 to chyba musi wozic ze soba na tirze cala centrale telefoniczna bo przecie偶 komorki nie s膮 powa偶ne :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moze ktos mi wytlumaczy
dlaczego pOlacy rezygnuja Z tekefonu domowego i maja ta "po polsku komorke". Czy tam taka bieda ze nie stac ich na domowy telefon ????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo polacy maja wiecej mozgu
i traktuja telefon jak telefon, poza tym taniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zrezygnowalam z telefonu
bo mnie na niego nie stac , momo ze pracuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no i ....
Id藕 si臋 leczy膰 dziewczyno, psycholog ci potrzebny od zaraz. W kraju w kt贸rym jeste艣 pewnie poniewieraj膮 tob膮 i postanowi艂a艣 sobie to odbi膰 u nas. Nic z tego SPADAJ st膮d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie ma to jak miec
10 "hend贸w" , pami臋ta膰 ich numery , pamietac ladowac, pamietac doladowac konto :D ale podobno polacy sa dziwni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tu jest ktos zakopleksiony
Mianowicie" no i .... ". Biedna kobieta. Mnie jest dobrze niczego mi nie brakuje. Mam starych znajomych z poski , no i oni likwiduja domw telefony , bo zadrogo. Ja telefouje do ppppoooolllski biednej i place. Tylko ze rozmowy na "tzw" KOMORKE sa drozsze i gowno slychac przez tego ppoollsskkiego satelite. "BIEDNY BO GLUPI,GLUPI BO BIEBNY "

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sama jestes glupia
od kiedy telefony komorkowe sa przez satelite.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie mamy stacjonarnych
bo sprzedalismy i za kase za abonament francuskim cepom poslzismy na kursy angielskiego. tak tez zrobili niemcy z tego co wiem, bo pomimo tego, ze u nich normalne jest slowo handy okreslajace komorke, pisza jej poprawnie wiedzac z jakiego jezyka sie one wzielo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ta od zawsze sa na
satelicie ty tepaku polski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobrze dobrze
moze u was takie zacofanie ze przez satelite, w polsce mamy swiatlowody i nadajniki naziemne, widze ze wy za murzynami :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szko ze tam nie ma
wszedzie dobrego odbioru ??????? Haaaa, haaaaa Dobra to polska metalnosc , sposob na lepszy byt. To co my mamy juz z 15 lat ich tak zafascynowalo, ze rezygnuja z telefonow domowych. Smutne. Dziwny ten kraj...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zupa z muchy
No dobra ale po jakiemu te "hendy" sa? :D Kurna bo mnie to interesuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobrze dobrze
Zlap satelite w budynku ;) ale co ja bede dyskutowal przeciez ty skonczylas politechnike i masz specjalizacje z technik 艂膮czno艣ci :D

Udost臋pnij ten post