Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieznajomma

Pytanie do Polakow

Polecane posty

Gość Juz rozumie , znajomy mi
podpowiedzial, ze podczas burzy wasze telefony sie psuja........ Jak to mozliwe ?????

Gość zupa z muchy
Zona :D

Gość staskowi z pacanowa
i krysce z pcimia dolnego

Gość Boli cie , ja mam dobre
aparaty z internetem i nawigacja. Ale kazdemu podaje inny numer . Te karty sa takie tanie ze nawet sie z tymi kosztami nie licze. Mam tez liczne umowy , zeby kozystac z iternetu przez telefon. To pewnie dla ciebie troche niezrozumiale.

Gość no i ....
...nie odwracaj kota ogonem ..... i nie odbijaj na mnie swoich kompleksów, w odwecie za sugerowanego przeze mnie psychologa. Człowiek, któremu nic nie dolega, nie czepia się nikogo! Boli cię, że musisz płacić rozmowy do Polski, to płać, jak jesteś taka burżujka całą gębą! Hehehe ...koń by się uśmiał, jakby umiał, więc niech lepiej rży ...hehe.

Gość A wiec moze doczekam
sie logicznej odpowiedzi ,dlaczego polacy rezygnuja z stacjonalnego telefonu ???

Gość nie karmic trolaaaa

Gość A wiec moze doczekam
Sie odpowiedzi. Dlaczego polacy rezygnuja z "domowego" telefonu ???

ja ci odpowiem: bo w porownaniu do kosztow utrzymania komorki, stacjonarny duzo kosztuje, bo nie mozna zabrac go ze soba i jest tylko "domowy". rownie dobrze mozesz sie zapytac czemu ludzie wola laptopy od desktopow, albo ipody od discmanow. bo technologia idzie do przodu i powstaja coraz to wygodniejsze w obsludze nowoczesniejsze urzadzenia, niedlugo stacjonarny nie bedzie mial praw bytu bo jest niepraktyczny. starczy?

Gość gdybys miala IQ małpy
sama byś na to wpadła, chyba promieniowanie 10 telefonow wyjarało ci resztki orzeszka pod deklem.

Gość no i ....
Żeby takie patałachy, jak ty słono buliły za rozmowy komórkowe do Polski, bo wiem, że na stacjonarne jest dużo taniej i tu cię boli ..... portfel ci piszczy i jeszcze śmiesz zarzucać Polakom brak stacjonarnych. Ty sobie załóż ze dwadzieścia stacjonarnych i dokup se jeszcze drugie 100 komórek i płać, płać, płać i lataj do apteki po środki od bółu głowy .... o psychologu wolę nie wspominać. Zamykam dostęp do mnie, bo muszę lulu, więc oszczędź sobie dalszych oszczerstw. Dobrej nocy wszystkim. 🖐️

Gość O:K: ale mnie stac
na domowy i przenosny. Komputer mam tez domowy z faksem itp. i przenosny. Nierozumiem Twojego podejscia do sprawy. Stacjonarnay to podstawa, a te przenosne to taka sobie rozrywka, jak mam ochote to biore ze soba. Jak komus podaje numer telefonu, co mnie malo znaczy to nie domowy tylko jakiejs tam komorki. Tak to tu dziala.

Gość Ha... ha.....no i ....
Z komorki zle was slyszy sie , Ty primytywie

Gość bo polacy sa sprytniejsi
i nie podaja telefonu byle komu bez potrzeby i dla tego nie musza miec 10 telefonów

Gość Wy promieniujecie, bo
w polsce to w powietrzu tablica mendelejewa.

Gość Trafila sie ziemia z
niebem i ta rozmowa do niczego nie prowadzi. Mnie tylko zastanawialo , dlaczego plocy rezygnuja z do mowego telefonu.

Gość telefon to telefon
jak dla ciebie komorka to zabawka to moze zglos sie do specjalisty. Albo skoro zabawka to zadzwon pod numer alarmowy i powiedz ze jest bomba w banku, przeciez to zabawka.

Gość Macie racje a ja ma spokoj

Gość Andreeanda
My Polacy jestesmy bardzo biedni i telefon domowy , to luxus !!!!!

Gość hendy
wymyslily hanysy. A komorke tez mam, za domem. Temat pod tytulem zesrala sie bida i placze w Dojczlandzie.

Gość w Dojczlandzie. Nie ma
biedy !!!!

Gość gość
tez mi sie nie podoba to co autorce, ze polacy pozbyuli sie tak szybko telefonow domowych