Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaaa

po jakim czasie zaproponuje spotkanie

Polecane posty

Gość mychaaaa

mi facet z ktorym piszze juz od prawie miesciaca. Poznalam go na sympatii. Piszemy codziennie po 5,6 h jak tylko pryjdzie z pracy. spotykalam sie z innymi po tyg ale oni nic nie znaczyli. On szuka powaznijeszego zwiazku nie zabawy jak myslicie ile jeszcze tak bedziemy pisac zanim on zaproponuje sie spotkac ? ;)

Gość mychaaaa
nie nie ;) on pisze np jak sie zobaczymy to cos tam wiec planuje i to wiem tylko kiedy ;) mysle ze mesiac to wystarczajaco ;P zaczelismy pisac jakos 5 sierpnia wiec tak mysle ze moze czeka do 5 wrzesnia ;P

Gość najdziwniejszy....
albo do 4 wrzesnia za rok

Gość mychaaaa
prosze Pana ;P studiuje psychologie i potrfaie wychwycic kiedy ktos kreci a kiedy jego intencje sa szczere ;] i wiem ze sie spotkamy tylko KIEDY ;) nie pisalam z nikim tak powaznej wiec nie ma doswiadczenia ile to moze trwac;P

Gość mychaaaa
no reguly nie ma bo jedni po 2tyg inni po 2miesiacach ale mnie chodzi tak srednio ;)

Gość mychaaaa
wiem ale dodalam to w razie wuu gdyby ktos sie czepial ze pewnie kreci itp itd ;] wiesz jacy tu bywaja ;P

Gość najdziwniejszy....
"studiuje psychologie i potrfaie wychwycic kiedy ktos kreci" blagam... :D

Gość mychaaaa
ponad 20 ale mysle ze to nie ma znaczeni dla Neigo bo do pracy codziennie dojezdza prawie 2 razy tyle ;P najdizewniejszy ...a na kolanach ? :)