Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadeszczona

jestem ta 2 co mam zrobić?

Polecane posty

Gość zadeszczona

od 5 lat nie miałam kontaktu z moim byłym chlopakiem-wyjechal za granice do pracy.Aż do lipca gdzie spotkaliśmy się przypadkiem,na dzień dobry go pocalowalam(do niczego między nami nie doszlo)porozmawialiśmy,wyjaśniliśmy sobie pare spraw,zapewniał,że mnie kochał i nadal kocha.Mam sobie życie unorować dopiero mogę być z nim-jestem mężatka od 5 lat.Wyjechał za granice a ja tu,pewnego dnia dzwoni jakas pani z jego numeru,abym go zostawiła w spokoju bo on nigdy nie bedzie z toba ja jestem tu a ty tam?Anajciekawsze jest to,że rzekomo ona jest w nim w ciąży?Nie mam od niego żednego kontaktu,co mam zrobić?Proszę doradzcie mi?

Gość zadeszczona
Dlaczego nikt tego nie czyta?

Jeśli rzeczywiście jest w ciązy i sa w zwiazku małżenskim...to według mnie powinnaś odpuścić. masz ochote sie pchać? Istnieje tez mozliwość ze to zwykła laska która jest zazdrosna i nabija ci w butelke. Ale jak koles widocznie sie nie stara o ciebie, to tez zadaj sobie 2 pytanie...czy widzisz z takim facetem wspolną przyszłośc zanim cos zrobisz pomysl 3 razy!

Gość zadeszczona
nie tak do konca ja z nim znałam sie 7 lat temu a zamaz wyszlam 5 lat temu?Wrocily wspomnienia,marzenia ze my mozemy jeszcze byc razem?

Gość zadeszczona
napewno nie wzieli slubu wiedziałabym o tym?po co przyjechał,po co klamal,że mnie nadal kocha i zawsze kochal........

Gość zadeszczona
DZIEKI ZA PASZTETA........