Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemniewiemaaa

Podanie o staż- pytanko

Polecane posty

Gość niewiemniewiemaaa

Witam! Czy w podaniu o staż np do sądy, gdy piszę do Prezesa Sądu to mam go wymienić z imienia i nazwiska?

Gość niekoniecznieeeeee

Gość taka sobie jedna dziewucha
a jakie masz wyksztalcenie??

Gość antonina_18
a gdzie byłaś w szkole jak móliwi i uczyli jak takie rzeczy się robi?

Gość niewiemniewiemaaa
skonczylam administracje publiczna, wogole ciezko jest znalesc jakies fajne podanie o staz :/

administracja publiczna :(:( a po co to konczylas nie moglas isc na prawo?? to ma byc staz z up tak??

Gość niewiemniewiemaaa
tak z UP o ile jeszcze będa środki hehe a jak wymieniam prezesa z imienia i nazwiska to napisać Pan ? ;>

i wiesz co zadziwia mnie to jestes po administracji publicznej a podania nie potrafisz napisac i pytasz o podstawy mam nadzieje ze tylko idziesz na staz z up (i na tym sie konczy Twoja kariera ) gdzie bedziesz szyla i nosila akta bo bron nas panie boze od takich urzendikow i to jeszcze w sadzie swoja dorga nie wiem czy dostaniesz ten staz jest masa ludzi po prawie ktorzy pracy nie maja takze powodzenia

Gość niewiemniewiemaaa
o podstawy? czy ja się kogoś pytam jak napisać podanie? jak zwykle sami najmądrzejsi... dzięki za pomoc

niewiemniewiemaaa tak pytasz jak napisac podanie bo kwestia o ktora pytasz jest czescia podania i nastaw sie na ciezka prace w sadzie bo tam jak zwykle duzo zajec malo ludzi a stazyci sa od brudnej roboty pocwicz sztuke wladania igla i szybkiego kserowania zabawa z ciezarkami tez sie przyda zebys miala sile na noszenie akt jendym slowem wol do roboty za pare groszy doswiadczenia zadnego nie zodbedziesz