Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxiixxiii2010

czy ja źle zrobiłam. poradźcie prosze.

Polecane posty

Gość xxiixxiii2010

wczoraj wieczorem siedziałam na nk i nagle napisał do mnie chłopak z którym w liceum spotkałam się pare razy, on sie we mnie zakochał a ja go olałam. No i tak zaczelismy pisac pytal co u mnie, jak ułożyłam sobie życie itp, dał mi swoj nr tel choć nie ptałam go o to, a ja mu swoje gg. Przeprosiłam go ze kiedys okazalam sie taka jedza i w tak brzyski sposób go olalalm itp. Problem w tym że mam narzeczonego, który jest bardzo zazdrosny i sie boje ze sie dowie ze z nim pisałam chociaz skasowalam rozmowe, no i czuje wyrzuty sumienia ze pisałam z innym. co mam zrobić powiedziec narzeczonemu choc wiem ze bedzie klotnia czy przemilczeć?

Sama mam zazdrośnika, więc napewno bym przemilczała:) A pozatym rozmowa to znów nie koniec świata;)

Gość zadeszczona
Wiem,że jest ci ciezko ja mam męża i pisze z moim byłym chlopakiem od 2 lat,niewiedzial o tym dopóki nie przeczytał smsa od niego no i sie zaczelo....... powiedzialam mu że piszemy odpowiedzial,że moglam mu powiedziec o tym a nieukrywać.Zrób to samo,jeżeli Cię naprawde kocha zrozumie.

lepiej powiedziec niz ma sie sam kiedys dowiedziec;) bo moglby sie poczuc ze jest miedzy wami cos wiecej skoro to ukrywalas?