Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamanumerdwa!!!

Proszę odpowiedzcie mamy które brały cerazette!

Polecane posty

Gość mamanumerdwa!!!

Jak długo może opóżnic się okres bo braniu tych tabletek? Albo inaczej rozregulowac na jak długo? Wziełam opakowanie tych tabsów,przesunełam sobie okres,miałam początek lipca. Tabletki skończyłam brac 26 lipca. W sierpniu jeden dzień miałam plamienie,myślałam że to okres ale to tylko takie jedno dniowe i nadal nic. Może ktoś miał doświadczenie z tymi tabsami?

Gość mamanumerdwa!!!
nikt nie pomoże ?? :(

jesłi wzięłaś tylko jedno opakowanie tabletek tylko po to zeby sobie rpzesunąć okres, to teraz juz nic nie wiadomo :) musisz czekac.

Gość mamanumerdwa!!!
nie to nie było po to żeby przesunąc okres tylko po to żeby się zabezpieczyc na przyjazd męża. A kochaliśmy się w dniach 16 lipca,17,18 i 19.

Gość mamarazydwa!!!
zrobię :/ ale to ogromny stres żadna nie miała rozregulowania okresu przez tabsy ?

Gość atramika
mi dopiero w jakieś 3 przerwie wystąpiło normalne krwawienie. A brałam cerazette ok roku

po wzięciiu jednego tylko opakowania jak najbardziej mozesz miec rozregulowany. organizm nie zdążył sie przyzwyczaic w pełni do hormonów, zaczął przydeptywac swoją produkcję czekając na tabletkę, tabletki nie dostał i sam juz nei wie co robic. bywa i tak. musisz czekac. zrob sobie test i bedziesz wiedziec co i jak.

Gość atramika
nie zrozumiale napisałam :P brałam cerazette ok roku - wiadomo, bez przerw. W marcu przerzuciałam się na kontracept, bo przestałam karmić. I dopiero po jakiś 3 opakowaniach pojawiło mi się normalne krwawienie

Gość mamarazydwa!!!
Ja już brałam je od listopada do marca. Odstawiłam w marcu a okres dostałam dopiero w maju

to nic że je wczesniej brałas, ale teraz po przerwie wzięłas tylko jedno opakowanie. namieszałas. trzeba zrobic test i spokojnie czekac...

Gość Jestes w ciazy jezeli kochalas
sie bez zabezpieczenia juz od pierwszego cyklu brania tbsow. Kazdy lekarz ci powie ze w 1 cyklu sosuje sie prezerwatywe a dopiero od 2 cyklu jestes w 100% zabezpieczona.

alez bzdura. jesli zacznie sie brac tabsy w pierwszy dzien okresu to zabezpieczenie jest od razu.

Gość mamarazydwa!!!
no tak bzdura bo te tabletki zaczyna się brac bez żadnej różnicy kiedy,a po drugie byłam już przy 17 tabletce podczas jak kochaliśmy się po raz pierwszy no i nie był to stosunek skończony we mnie,ani jeden w tych dniach co wymieniłam

Gość to po co sie kchacie
skoro maz nie konczy w tobie? rOZUMIEM JESLI ktos jest w zw narzeczenskim ale w malzenstwie i on dalej na brzuszek do pepuszka? :O cos okropnego. To po co ty te tabsy bierzesz?

Gość mamarazydwa!!!
a w małżeństwie to niby już cały czas można się kochac na całego i ciągle byc w ciąży?? Nie rozumiem Twojej sugestii.

Nie wiem czy wiesz ale w mozna sie kochac na calego i nie byc w ciazy. Po to sa wlasnie tabsy. :O

Gość mamarazydwa!!!
Owszem Jagoda wiem ale tak panicznie boję się ciąży,że aż strach :( pomimo że było tak a nie inaczej to i tak mam obawy

Gość kwiatek13
Witam, ja zaczelam brac cerazette i niestety musialam przerwac karmienie piersia i zostalo mi 5 x po 28 tabletek, normalnie tragiedia. Chcialabym je odsprzedac bo naprawde duzo pieniedzy wydalam. Kupilam je w niemczech bo tutaj mieszkam termin tabletek jest do 08/2013. Jesli ktos jest zainteresowany to podaje maila kontaktowego hiacyna.k@wp.pl