Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z calym szacunkiem ale

bardzo mi się nie podoba promowanie grubasów

Polecane posty

ja rozumiem, że taka skóra i kości to ani apetyczne, ani zdrowe, ale z jednej skrajności popada się w drugą!! to chore :O

Gość ja jestem w takiej sytacji
jennifer8787*** ty sie dziecko lecz bezrozumna istoto czy ty w ogole wiesz jak wyglada czlowiek z nadwaga? moze popatrz na siebie bo tez masz problem ale z niedowaga

http://kobieta.wp.pl/gid,12604501,img,12604516,kat,52556,title,Pulchna-top-modelka-bojkotuje-Chanel,galeriazdjecie.html choćby tu. wiem, ze niektorzy choruja, ale to nie jest wbrew pozorom duzy odsetek, to ja rozumiem, ale jak mozna promowac ZŁY, SPASIONY TRYB ŻYCIA!! TE STRONY O AKCEPTACJI SIEBIE, zamiast o akceptacji powinni pisać o zdrowym trybie życia. ludzie mają różną budowę ciała, to normalne, ale DLACZEGO SIĘ W DRUGĄ SKRAJNOŚĆ POPADA?!

pisząc o budowie ciała mam na myśli to, że niektórzy mają z natury mniej tłuszczu a inni więcej, jedni nie mają skłonności do tycia a drudzy mają duże skłonności, więc POWINNY uważać na dietę. sama superszczupła nie jestem, dlatego sobie odmawiam słodyczy i tłustych rzeczy bo w ogóle ŹLE SIĘ CZUJĘ BĘDĄC GRUBA!! poza tym powinno się jeść by żyć, a nie odwrotnie...

Gość gość
Też tego nie rozumiem, zamiast promować zdrową, szczupłą sylwetkę i sportowy tryb życia, wmawiają nam, że grube jest piękne. Nie jest! I do tego nie jest zdrowe. Otyłość jest dziedziczna, bo otyli dorośli mają złe nawyki żywieniowe, które potem przekazują swoim dzieciom i koło się zamyka. Powinna być jakaś ogólnopolska kampania przeciwko otyłości