Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuniaaa91

POMOCY!!!

Polecane posty

Gość kasiuniaaa91

witam Was 🌼 problem tkwi w tabletkach anty. Biore juz 4 opakowanie i wczoraj po raz pierwszy zapomnialam wziac tabletke, wzielam dzis o 11 z wczorajszego dnia i o 22 wezme z dzisiejszego dnia. jako ze tabletki przyjmuje o godz 22 to 12h minelo :/ wiem ze musze dodatkowo sie zabezpieczyc i tak to robie wiec bez roznicy :) chcialam sie tylko zapytac, kiedy to sie ureguluje i bede mogła spokojnie uprawiac seks? przy anstepnym opakowaniu mysle ze juz ebdzie ok co?

Gość tour around the Poland
tak, tylko do końca tego opakowania musisz sie dodatkowo zabezpieczać

Gość wiwat Jędrzej und Jonasz
Masz już 19 lat kobieto! czas urodzić, bo potem będzie za późno!

Gość kasiuniaaa91
ok dziekuje :) i tak zabezpieczamy sie jeszcze dodatkowo prezerwatywa, ale podczas zabaw wejdzie we mnie bez ;) konczy w prezerwatywie, badź bez prezerwatywy ale nie we mnie :) dlatego do konca opakowania bede musiala przystopowac i kochac sie tylko z dodatkowym zabezpieczeniem :) dziekuje bardzo za pomoc ;**

ja zapomnialam w przeszlym tygodniu z 3 razy.. mialam zalatany miesiac :/ .. No ale nie zabezpieczsealam sie dodatkowo.. a ciazy (niestety) nie ma ;) ureguluje sie.. pisze Ci że tydzien nalezy sie dodatkowo zabezpieczac

Gość kasiuniaaa91
nie chce jeszcze dzieci :P teraz mam mature, potem chce na studia isc i wytrwac ten 1 rok ;p podobno on jest najgorszy :D a potem sie zobaczy :) ale musze miec mieszkanie i kase zeby utrzymac dziecko :) nie chce klopotu robic moim rodzicom

Gość kasiuniaaa91
ok dziekuje bardzo za pomoc ;)

przy przerwie dłuższej niż 12h powinno się wziąć dwie tabletki o godzinie kiedy zawsze bierzesz. Raczej nie powinno ci się nic dziać no ale dodatkowe zabezpieczenie w tym wypadku może sie przydać.Swoja droga po co sie zabezpieczasz prezerwatywa biorąc pigułki:) szkoda przyjemność tracić:)

Gość kasiuniaaa91
boje sie zaufac tabletkom :) a mój chłopak tez nie chce ryzykowac :) u nas to tak wyglada, ze albo przerywany albo seks w prezerwatywie. Boje sie niechcianej ciazy, dlatego czekam az skoncze technikum, ten 1 rok studiów, potem bedzie lepiej : chłopak prace ma a tez dopiero szkole skonczył :P wiec jeszcze mieszkanie :)