Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotletowa Dama

Jaka zasłone wybrac??!

Polecane posty

Gość Kotletowa Dama
To dobrze że masz dobry humor. Nic innego nie umiesz napisać I to twoja cięta riposta...

Gość Kotletowa Dama
A z jakiego materiału może? Co polecacie?

Prosze. To moja praca. Wiec troche wiem w tym temacie:) Ta tapeta i lila to wystroj wnetrz 2010\11 w Niemczech w "swiecie bogaczy". Takze napewno dluuuuuuuugo bedzie jeszcze modne w Polsce. Pojawi sie za rok, dwa...Lub bedziesz jedna z pierwszych, ktora tak wykonczy pokoik:)

Gość Kotletowa Dama
to świetna praca że tak powiem:) bo sama wiesz jak wykończyć wnętrza :) Możesz mi powiedzieć jak wykończyłaś swoj pokoj??:)

Nie moege teraz nic podobnego w int. znalesc...Ja mam cos w zupelnie innym stylu. Mam Duzy pokoj i kuchnie w stylu wloskim. Drewniana komoda, metalowy stol, wloskie kafelki z drewniana podloga (przypomina stare jasne drzewo nie malowane ze szparami po miedzy dechami) marmurowe szerokie parapety . W kuchni wystaje troche cegly , reszta otynkowana grubo i nierowno. Krzesla "kazde z innej parafi" zrobione na staro. Cos takiego w skrocie.

Gość Kotletowa Dama
Bardzo podobaja mi sie stare meble.:) Są lepsze niz nowe dlatego mam pare mebelkow uzywanych .:)

Kuchnia "nadziadowana" pierdolkami typu - wiszace ziola, czosnek, drewniane ciemne regaly na wino, z czarnego ozdobnie wygietego metalu ozdoby czy regaliszki, ziola w glinianych donicach, stare porcelany do dekoracji .... Moj maz mowi, ze sciagacze kurzu znosze.

Ja jak nie wiem jak zorganizować swój pokój to szukam w internecie fajnych zdjęć i podobnie robię u siebie. Tutaj masz fajną galerię: http://www.n-design.pl/ Może akurat coś Ci się spodoba i pomoże wybrać zasłonę ;)

A tak jeszcze w temacie zasłon - bardzo podobają mi się one we wnętrzach bo dodają im przytulności :) Kiedy mamy rolety czy żaluzje - nie jesteśmy w stanie uzyskać takiego efektu - dlatego uwielbiam przebywać we wnętrzach, w których są zasłony a nie na przykład "puste" okna przez, które wszystko widać jak w Holandii ;) Dużo inspiracji meblowych i wykończeniowych do wnętrz jest na multizakupach - w sumie cały dom można wyremontować i urządzić zaopatrując się tylko tam ;)