Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotletowa Dama

Jaka zasłone wybrac??!

Polecane posty

Gość Kotletowa Dama

Mam pokoj w kolorze liliowym(jasny fiolet) A nie wiem jakie zasłony pasowały by.. Dobrałam dodatki w beżach ale czy mogłabym wybrać coś ciemniejszego? np jakiś mocny fiolet. Dziekuje za pomoc pozdrawiam.

Gość tour around the Poland
ja mam taki sam kolor w pokoju, teraz mam zasłonki takie właśnie jasne berzowe, wcześniej miałam granatowe - które mi się w sumie bardziej podobały jako dodatek do ścian ;)

Gość Kotletowa Dama
czizas dymną Żałosna/y jesteś jak nie chcesz pomóc to nie wpierniczaj sie do mojego tematu!

Gość Kotletowa Dama
hmm chciałabym dodać jakiś fiolet ale czy to sie nie bedzie gryzło ?? Chciałabym zeby było ciemno w pokoju bo mam pokój od południu i bardzo mi świeci słońce/ jak jest pełnia księżyca to całe światło wchodzi do pokoju i nie można sie normalnie wyspac.

Gość Kotletowa Dama
czizas zalosne to jest pytanie o zaslone na forum uczuciowym Żalosne jest to że dalej tutaj jesteś i odpowiadasz skoro napisałam żebyś sie nie wtrącała.. Po pierwsze każdy sie może pomylic a ty już wielki problemy z tego robisz.

Gość panna lala
czizas popieram Cie

Gość Kotletowa Dama
Tak mój pokój jest bardzo jasny i chciałam go troszke przyciemnić. Ale np wzorzyste typu kwiaty?

Gość Kotletowa Dama
panna lala czizas popieram Cie Masz jakiś problem ze sobą? nie musisz wchodzić i odpowiadać .. Widać ze niektóre osoby nie rozumieją tego co czytają.

Gość Kotletowa Dama
No tak . nie bardzo sie własnie znam na wykonczeniu wnętrz. Dlatego pomyślałam że sie kogoś doradze. A pytałam sie ekspedientek to mi pokazywaly jakieś paskudne materiały zasłonowe .

Gość Kotletowa Dama
No własnie Karnisz i żyrandol jest taki w kolorze miedzianym Firaneczke mam jasny beż i pomyślałam ze moze własnie fiolet granat ale boje sie że nie bedzie pasowało za bardzo.

Gość Kotletowa Dama
a nie chce kupować kilku metrów materiału zeby pozniej nawet nie byl uzytkowany

Gość Kotletowa Dama
to nie chodzi o to ja sie pytam na serio co mam zrobić. nie chce być złośliwa czy coś temu podobnemu. Nie lubie typu jakiś głupich zartów i docinek a tutaj jest tego pełno w każdym innym temacie ..

Spójrz jakie masz zakończenia na karniszu, ew jaki kształt mają uchwyty w szafkach. Czy jest to bardziej klasyczne czy nowoczesne wnętrze. Czy firanka jest ze wzorem czy bez? I co to za pokój tzn jaką pełni funkcje

Gość Kotletowa Dama
Mniej wiecej chce go użytkować często . Można powiedzieć że troszeczkę nowoczesny a troszkę klasycznie wygląda. Zakonczenia karnisza są nowoczesne a firanka jest gładka- woalka.

"Nie lubie typu jakiś głupich zartów i docinek a tutaj jest tego pełno w każdym innym temacie .. " - to co tu jeszcze robisz? gotowanie-dom-ogrod i takie tam, napewno znajdziesz kogos milszego ode mnie albo przynajmniej napiecie przedmiesiaczkowe ci rozladują

Gość Kotletowa Dama
Po prostu wy nie umiecie sie zachować. Ktoś pisze o byle jakim problemie a wy od razu "żałosne" "po*ebane". Ja tu nie potrzebuje głupich zachowań . Widać ze nie nauczyli ciebie kultury ani dobrego wychowania. Twoje PSM widać że już sie wyczerpało - teraz to już tylko menopauza i dlatego wszystkim dogryzasz.

Gość Kotletowa Dama
Dori30 Ten pokoik świetnie wygląda . Kolor taki sam a tapeta rewelacyjna! Dziekuje za pokazanie:) trzeba bedzie zakupic tapete może jakoś uda mi sie wszystko dobrać

Gość Kotletowa Dama
Też tak myśle .. chyba będe musiała zamówic przez internet bo nic ciekawego nie widziałam w moim mieście

"Po prostu wy nie umiecie sie zachować. Ktoś pisze o byle jakim problemie a wy od razu "żałosne" "po*ebane". Ja tu nie potrzebuje głupich zachowań . Widać ze nie nauczyli ciebie kultury ani dobrego wychowania" - a juz myslalam ze nikt mi dzisiaj humoru nie poprawi :)

jeżeli firana gładka to możesz sama zdecydować jaki wzór. Z doświadczenia wiem, że wnętrze nabiera "wyrazu" jak wzór zasłon nawiązuje kształtem do zakończeń na karniszu. Wracają do koloru to fiolet dobrze jest przełamać grafitem lub niebieskim ( może być ciemniejszy odcień ale nie ciemny granat). Jeżeli natomiast spodoba ci się jakiś jaśniejszy kolor to pamiętaj, że praktykuje się bardzo często zasłony na podszewce w celu zapewnienia funkcji zasłaniania.