Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajjaa....

jakich macie mezow??Tez takich ciapowatych?

Polecane posty

Gość jajajajjaa....

jejku...niewiem po co tu pisze, moze zeby sie dowiedziec czy ktoras z was tez tak ma???? Chodzi o mojego meza. Ogolnie jest to facet z jajami ze tak powiem, wszystko w domu potrafi zrobic, zna sie na wielu rzeczach...jestesmy raczej udanym malzenstwem, kochamy sie i wogole.... wszystko omk ale...no wlasnie. Jesli chodzi o dzieci, o takie male obowiazki zwiazane z dziecmi i domem to jest taki ciapowaty ze niewiem. On nawet nie wie kiedy z dziecmi do kontroli isc musze, nic sie nie interesuje tymi sprawami, ostatnio sie mnie zapytal czy corka teraz idzie do 1 klasy czy zerowki bo niewiedzial. No rece mi opadly. On zapomina o takich rzaczach jak on mowi dla niego mniej waznych. Jak bym go zostawila samego z dziecmi i nie dala wytycznego co kiedy ma zrobic to obiadu by im nawet nie podal, o kolacje tez musze ja dbac bo on sam im nie zrobi. Wszystko musze mu mowic,przypominac. dzis szedl do sklepu z corka, pada deszcz, on sam ubral bluze za siebie a corka w domu chodzila w kpodkoszulce. Ubrala buty i juz wychodza, to mowie jej zeby bluze ubrala bo zimno i mezowi ze co on nie widzic, jak on ja bierze, a on na to ze niewie w czym ona ma isc, myslal ze tak jak teraz. No sam grubo ubrany a z dzieckiem w krotkim rekawku jak na dworze pada...no masakra jakas. Taki ciapa ze no niemoge... jakich wy macie mezow??

Gość szrekkkkkkkk
pewnie sama do tego doprowadziłaś... jak by parę razy musiał się zająć iść do lekarza itp to nawet nie wiesz jak by mu dobrze poszło, a tak jak robisz wszystko za niego, to po co on ma to ogarniac??