Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_23 bez pomysłu

Metamorfoza - co zmienić

Polecane posty

Gość ona_23 bez pomysłu

Witam. Opiszę siebie, może któraś mi pomoże. Mam 165 waga tak 54, choc chwiejna +/-1 kg.Ogólnie to szczupła jestem. Niestety mam oponkę na brzuchu, co przy mojej figurze wygląda czasem na ciążę, zwłaszcza jak się objem:O Włosy - kręcone, strasznie suche. Sianowate wręcz. Wiele odżywek stosowałam. Nic nie pomaga. Dodam,że mam balejaż, a jestem szatynką. Balejaż z dwóch kolorów - blond jasny i ciemny brąz. prostuje je bo nie lubię kręconych twarz - małe oczy, niestety duży nos, brwi ciemne, trochę piegów (akurat rysy mam brzydkie):O twarz okrągła ramiona - mam piegi na nich:O nogi mam zgrabne, chyba jedyne co ładne we mnie styl ubierania - kobiecy, nie lubię sportowych ubrań. Przeważnie rurki, kocham też spódnice i sukienki, raczej za trendami podążam Któraś zna się, co mogłabym w sobie zmienić? AAA, jeszcze mam ohydne, grube palce u rąk:O karnacja jasna, ale lekką opaleniznę po lecie mam

Gość ona_23 bez pomysłu
biust niestety 80 B. Jakieś tabletki czy operacja?

ćwicz aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu, włosy zrezygnuj z farbowania i prostowania i zobacz czy w kręconych nie jest ci lepiej ;)

Gość sierpniowy
ze wsi jesteś ?

Gość ona_23 bez pomysłu
z miasta. Jednak nie rozumiem co to ma do tematu:O

Gość sierpniowy
z miastaście i dupaście :)

Gość ona_23 bez pomysłu
sierpniowy wypad

Gość ona_23 bez pomysłu
któraś mi pomoże? może jakoś da się odchudzić jednocześnie brzuch i place i rąk?

Gość sierpniowy
'styl ubierania - kobiecy, Przeważnie rurki' - a od kiedy to spodnie są ubiorem kobiecym ? 'Balejaż z dwóch kolorów - blond jasny i ciemny brąz' - balejaż bym jeszcze modny 5 lat temu na wsiach, więc pomyślałem, że w balejażu krowy pasiesz :)

Gość natalkaaa85
Nos podobno można optycznie zmniejszyć makijażem, Ogólnie dobry makijaż podkreśli w twarzy to co piękniejsze i ukryje maknamenty urody. Poczytaj trochę o tym. A co do włosów, no to zrób rozeznanie w salonach fryzjerskach i zrób porządek z tymi włosami, bo ładne włosy i dobrze dobrana fryzura, to już połowa sukcesu!

Gość ona_23 bez pomysłu
dziękuję za ost wypowiedź. Chyba poszukam fryzjerki,któa podjęłaby się zabiegu nawilżania włosów. Ktos orientuje sie ile to kosztuje?

Gość lalunia...
Przycinaj na solare... zmień kolor włosów- idź do dobrego salonu i dobiorą kolorek włosów. Może zmień cięcie lub coś tam.... ble ble ble. Jesteś szczupła, bo 54 kg. to nie tak wiele. Ograniczaj spożywanie słodkości.Pij wody dużo i cwicz brzuszki. Palców u rąk już nie odchudzisz chyba. Zacznij podkreślac w sobie to co masz ładne. Dobierz taki makijaż aby maskował brzydki nos, uwydatnił usta np. i powiększył optycznie oczka. Poza tym . . . kup sobie dobry stanik to piersi bedą wyglądały na większe i jędrniejsze:) Wszystko da się zrobic... potrzeba tylko kasy:P

Gość ona_23 bez pomysłu
lalunia dzięki:)

Gość ja jestem w takiej sytacji
80 B co to za rozmiar wez ze sie dobrze zmierz bardzo ciasno pod biustem luzno w biuscie pewnie wyjdzie z 70 D

Gość co do dłoni
przy długich paznokciach palce wydadzą się optycznie szczuplejsze