Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jurek...1111111

mam kochanke ale kocham żone

Polecane posty

Gość tralalbumbum
to jak ty wyglądasz to mnie gówno interesuje. Każdy moze tak napisać na forum. Facet się zali że nie cche traktowac zony jak szmaty.. no to mówię że łozko jest jedynym miejscem gdzie moze to robic ...

Gość jak dla mnie
i wogole pytanie, czy powiedziec zonie o zachciankach brzmi jak zart!! oczywiscie ze nie mow!! nie mow tez ze jestes glodny, ze masz ochote obejrzec z nia film i zeby cie podrapala za uchem. Niech sie sama domysli ze cie tam swędzi skoro jest taka piękna i inteligentna :))

Gość sertdgyijkolp;[
a rozmawiałes ze swoją żoną na ten temat? czy z góry zakładasz jaka jest?:) czasami ludzie zaskakują:) co innego wyzywac od szmat na codzień, a co innego realizowac fantazje łóżkowe:)

Gość fgfdsgsfdg
Taki topik w ogóle ma sensu w cywilizowanym społeczeństwie. Jeszcze 100 lat temu nie miałyście nawet prawa wyborczego. Dziś macie niezależność finansową, prawo do orgazmu i laptopy w różowym kolorze ;) A faceci nadal muszą się starać o wasze względy. Przecież to wy swobodnie mozecie decydować kiedy dać facetowi kopa w dupę, jak coś spieprzy albo przyprawic mu rogi. Ocknijcie się i korzystajcie ze zdobyczy cywilizacyjnej jaką jest równouprawnienie. ;)

Gość Janek

Słaba prowokacja. Ewidentnie pisana przez ...ę.