Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrfrefeasf

Jest mi głupio..

Polecane posty

Gość wrfrefeasf

Kiedy zaczęłam się z nim spotykać (5 miesięcy temu) podczas rozmowy o byłych partnerach, powiedziałam mu, że spałam z dwoma. Ale tak wcale nie było.. Nie spałam z żadnym. Fakt, że dziewicą nie byłam, bo zostałam rozdziewiczona palcami :O.. A dlatego go wtedy okłamałam bo z jednym byłam 3,5 roku.. i wiem, że pewnie nie uwierzyłby mi w to, że z nim nie spałam. Wczoraj mu się do tego przyznałam, że wtedy go okłamałam. Ogólnie był zdziwiony i niby powiedział, że nic się nie stało, i że to nie zmieni naszych relacji.. ale mi jakoś głupio. Źle się z tym czuje. Jak myślicie wyszłam na głupią, zakłamaną idiotkę? :(

Gość lala jak ta lala
Dobrze zrobiłaś 🖐️ A on powinien byc zadowolony ze zaden wczesniej cie nie dymał

Gość wrfrefeasf
ale to co mam teraz zrobić? :O zależy mi na nim bardzo, nie chcę go stracić.. ale źle się z tym czuje, mimo tego, że on twierdzi, że nic się nie stało :O

i powinno byc Ci głupio, po co tak mieszac juz na początku? Dwa razy pomysl zanim nastepnym razem palniesz jakas glupote Nie chcesz chyba zeby stracil juz na poczatku do Ciebie zaufanie to niby nic wielkiego a jednak robi swoje i on juz nie postrzega Cie pewnie jako zupelnie szczera osobe

oj powiniem byc przeszczęśliwy że ma porządną dziewczyne :) co sie przejmujesz na pewno to doceni

Gość wrfrefeasf
wiem, że źle zrobiłam, ale wtedy było mi głupio przyznać się do tego. Tylko że teraz wyszło jeszcze gorzej :O Nie wiem już co robic..

Gość wrfrefeasf
Ale tu chodzi o kłamstwo.. Ze go okłamałam. I z tego powodu mam wyrzuty.