Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wynudzonanamaxa

Co robić z dzieckiem w domu?

Polecane posty

Gość wynudzonanamaxa

Pogoda na dworze straszna, ciągle pada a ja siedze sama z 13 miesięcznym dzieckiem w domu (kawalerka), mąż wróci dopiero o 21. Już nie wiem czym się tu zająć do wieczora, mały się nudzi, marudzi, mam dość :(

Gość szrekkkuu
Ło matko ja mam teraz to samo, pochlastać się mozna:) połozyłam go spać, bo już nie mam pomysłów :)

Gość wynudzonanamaxa
już bawiliśmy się we wszystko co możliwe.... on ma dopiero rok i długo się nie bawi przy jednej rzeczy. Narazie śpi ale jak wstanie to nie wiem co będzie :(

Gość mam tak samo..............
zrob sobie nastepne dziecko to bede sie oboje bawic

Gość laiczka maliczka
sprowadź sobie dwóch czarnoskórych z wielkimi badągami to będzie wesoło :D🖐️

Gość szrekkkuu
Mój też ma rok, i wszystkie zabawy góra na 10 minut, a najlepsza zabawa to wyciąganie wszystko z szafek, wyłączanie i włączanie telewizora, no i komputer a jak go odciagam to histeria!!

Gość wynudzonanamaxa
ale co mam je zrobić i teraz urodzić? przecież pytam co ja mam dziś robić w domu z moim skarbem bo już nie wiem :(

Gość autobiografia1
hej idz na spacer - w deszczu to wielka frajda dla dzieci. Dla rodzicow mniejsza

Gość wynudzonanamaxa
a jeśli chodzi o czarnoskórych to bardzo chętnie. lubię te wielkie murzyńskie pałki. macie namiary na jakiś studentów z Afryki?

Gość wynudzonanamaxa
oj to mojemu wyciąganie z szafek też się podoba :) no ale to już dziś przerobiliśmy, nawet jemu się nudzi. Żal mi go, gdy była pogoda to całymi praktycznie dniami byliśmy na dworze a dziś tylko na chwilke do sklepu wyskoczyliśmy :(

Jezu a ja dzisiaj mam dzieci mojej kolezanki u siebie i powiedzialam sobie NIGDY WIECEJ!!!!!!!!!!!!!!! Masakra..Chata do "gory nogami"

Gość Qufonia de Kaliquas
możesz zawsze powiesić go za nóżkę pod sufitem i niech się dynda, a ty się zabawiaj z murzynami :)

Gość szrekkkuu
My też jak było ciepło to spacer cały dzień, boje się pomyśleć co bedzie dalej...jeszcze taki marudny sie zrobił, ze momentami mam ochotę go udusić :)

Mój ma 15 miesięcy, uczy sie samodzielnie jeść - czasochłonna zabawa ;) korzystać z nocnika, "pomaga" mi w sprzątaniu, gotowaniu, "sam" robi pranie - tzn wrzuca wszystko do bębna co ma przygotowane, wlewa płyn, "sam" wyjmuje pranie, podaje klamerki. Jak już jest zrobione to bawimy sie u niego w pokoju gdzie może do woli rozrzucać zabawki, malować po kartkach przyczepionych do ściany. Odbija łapki pomalowane farbkami. Długo siedzi w kąpieli, wrzucam mu tonę zabawek, robimy bańki mydlane. Jakoś ten dzień upływa. Dziś u nas akurat słonecznie wiec plac zabaw w planach. Śpi raz dziennie 12-14.

Gość wynudzonanamaxa
Uwierzcie mi że nie da się dziś spacerować, leje praktycznie bez przerwy do tego wieje i jest u mnie 12 stopni. Więc żaden mi to spacer gdy on i tak siedzi w wózku pod pelerynką a długo tak nie wysiedzi....

Gość szrekkkuu
mama20....podziwiam ja z jednym ledwo daje radę, chyba za niedługo jakieś sanatorium mi się przyda...:)

Gość szrekkkuu
annnn gdzie dzisiaj świeci słońce?? bo u mnie od rana pogoda barowa :)

Gość lopae
nie trzeba było majstrować sobie bachorów, idiotki, to byście teraz tu nie siedziały i nie pierdoliły farmazonów 🖐️

Gość goska co ma ktoska
" nie trzeba było majstrować sobie bachorów, idiotki, to byście teraz tu nie siedziały i nie pie**oliły farmazonów" hahha..idz i powiedz to swojej matce:D

szrekkkuu annnn gdzie dzisiaj świeci słońce?? bo u mnie od rana pogoda barowa Mieszkamy w UK i tu cudem dziś słonecznie ;) 29,4 na termometrze :D

Gość wynudzonanamaxa
ja nie narzekam na dziecko bo to najcudowniejsza istota na swiecie, tylko ciężko tak wysiedzieć 24 godziny w domu przy takiej pogodzie, gdy widzę że i dziecko i ja się nudzimy, a pomysłów brak...

Gość wynudzonanamaxa
annnnnnna - zazdroszczę ci, u mnie tylko 12 stopni :(

ann-0 a hdzie ty mieszkasz? bo ja w loydnie tu jest jakies 20

Gość szrekkkuu
U mnie tez tyle będzie....a skąd jesteś wynudzonanamaksa???

Gość goska co ma ktoska
ja właśnie majstruję bachora z moim czarnoskórym kalekim partnerem z Kamerunu o imieniu Mobuto :)

jeśli lubicie czarne, wielkie pały to zapraszam do mnie. u mnie w pokoju mieszka czterech murzynów z Konga

mam tak samo.............. ann-0 a hdzie ty mieszkasz? Niedaleko Nottingham, miasteczko Mansfield - East Midlans

Gość goska co ma ktoska
slabe dzieciaku, wysil sie bardziej:D a swoja droga to chyba opisujesz to co w domu widziales:D:D

Gość szrekkkuu
ktoś tu lubi murzynów....ha ha ja też, więc zazdroszcze Wam :)