Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wynudzonanamaxa

Co robić z dzieckiem w domu?

Polecane posty

dużo prawdy z tym wygrywaniem bądź przegrywaniem u dzieci i rodziców. Uczą sie pewnie nie tylko dzieci, ale myślę, że rodzice też :D

Super zabawą w domu z dzieckiem jest pianka Moon Dough do lepienia od Cobi. Mój synek ją uwielbia... bawi się bardzo długo nią i naprawde widać, że sprawia mu to frajdę. ktoś z Was zna?

Gość gość
Ja z młodym chodzę w weekendy do warszawskiego Teatru Małego Widza - bajrdzo fajna sprawa dla dzieci w wieku 1-7 lat:) Polecam

Gość kirsten s
Ja np uczę się właśnie drugiego języka! Niemieckiego;) Mam na prawdę tyle czasu, że postanowiłam, że coś ze sobą zrobię :D Uczę się oczywiśćie na razie podstawowych słówek i zwrotów. Pomaga mi dość sporo strona www.aztekium.pl gdzie jest program taki który wyświetla 1000 najważniejszych słówek ;) Jak ich się nauczę idę dalej! WIĘC NIE GADAJCIE, ŻE SIĘ NUDZICIE BO ZAWSZE JEST COŚ DO ROBOTY:D

Gość gość
Kobiety bawcie sie z dziecmi bo niedlugo juz male nie beda i zaczna od was uciekać, ja mam koleżankę ktora kupuje dla swojej coreczki wszystko co tylko można, pokoj malej jest caly w zabawkach ale...na pokaz dla ludzi dziecko noe moze nic brac bo jak mowi kolezanka:zaraz bedzie balagan, boze widzisz i nie grzmisz

Gość Anka878
Ja swoim jak brzydka pogoda, to albo puszczam bajke albo np. gre http://pl.islandoom.com/ i jest spokój na kilka godzin. Dzieci trzeba jakoś zająć, ale oczywiście też spędzamy czas razem. Musi być równowaga w tym.