Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak tu sie nie zalamac

mąż i jego przemyslenia

Polecane posty

dzis i maz powiedzial, ze w lozku jest przecietnie ale za to jestem swietna zona i matka dla dzieci....no tylko sie powiesic...

Gość ollllllo
hmm, dobre tyle

Gość lalazmaja2
powiedz mu ze tez tak uwazasz i szkoda ze nie jest lepszym kochankiem. ehh dabil z tego twojego meza. nie dlatego ze tak uwaza ale w jaki sposob to powiedział. czy tak trudno powiedziec "kochanie moze bysmy cos urozmaicili nasz seks, moz einne pozycje? moze inne miejsca?" ehh debil.

Gość ja jestem w takiej sytacji
a rpzmawialiscie wczensiej o sexie ?? on ci mowi czego oczekuje ?? ty go pytalas jakie on ma fantazje jak masz sprawic mu przyjemnosc co lubi czy go podniecasz i co go podnieca??

szalona ona ona no bez jaj a co przed zona nie mogl miec innych kobiet??

Gość sensibles
Facet był szczery. Takie same przemyślenia mam odnośnie mojego związku i seksu i sama nie wiem czy lepiej powiedzieć czy zachować dla siebie.

wiesz co? faceci juz tacy są ze piedolną coś nie zastanawiając się ze może być to przykre dla drugiej strony. pomyśl o tym w ten sposób, ze przynajmniej byl szczery a nie jak niektórzy mydli oczy pustymi słowami za którymi nic nie stoi.

Gość parvoviroza
cham powiedz mu, że masz takie same odczucia na jego temat - ale ojcem i meżem jest bardzo dobrym

nie rozumiem dlaczgo cham?? facet powiedzial prawde a co mial klamac?? my tez z narzeczonym czesto rozawiamy o sexie o tym czy jestesmy spelnieni zadowoleni ji jak cos nie gra to sie o tym mowi a nie wyzywa od chamow

Gość lalazmaja2
do "ja jestem w takiej sytacji nie rozumiem dlaczgo cham?? facet powiedzial prawde a co mial klamac?? my tez z narzeczonym czesto rozawiamy o sexie o tym czy jestesmy spelnieni zadowoleni ji jak cos nie gra to sie o tym mowi a nie wyzywa od chamow " znowu nic nie rozumiesz:) nie pierwszy raz. poczytaj ze wiekszosc nie ma pretensji co powiedział tylko jak. mogł w inny sposob. tak trudno powiedziec "kochanie moze bysmy cos urozmaicili nasz seks, moz einne pozycje? moze inne miejsca?"

lalazmaja2 ale gdyby mowil u urozmaiceniu moznaby mylnie sadzic ze ma mase przyjemnosci ale chce sie rozwijac i szuka czegos nowego a nie ze nie jest spelniony facet nazwal po imieniu to co uwaz ai czuje i w czym rpoblem?? chamksi nie byl chamem bylby gdyby powiedzial wiesz x byla lepsza od ciebie albo nie nadajesz sie do sexu

Gość i tu was mam głupie pindy
po pierwsze UCZULONA NA GŁUPOTE to nikt INNY jak EWA 33 pod drugim czarnym nickiem po drugie LALAZMAJA ty to tylko nadajesz sie na wrózkowe tematy bo tam masz najwiecej pytan do zadania a nie wypowiadaj sie tam gdzie byc cie nie powinno

Gość lalazmaja2
a ty naprawde nie widzisz problemu?:) no to super:):):):):):) hahaha

i pozycja czy miejsce tego nie zmienia jak kobieta np nie jest zbyt aktywna zachowuje sie jak kloda czy nie potrafi faceta umiejetnie piescic itd nie mowie ze u autorki tak jest tylko jak ktos mowi ze sex jest przecietny niekoniecznie musi chodzic o urozmaicenie i niejednokrotnie trzeba wyraznie sie wyslowic

Gość lalazmaja2
ale ja sie nie przejmuje tym co mówia i pisza wytipsowane smarkuly:):):):)

Gość lalazmaja2
*smarkule

i jeszcze jedno LALAZMAJA ty to faktycznie tylko do dawania dupy sie nadajesz bo wciąż pytasz te pseudo wróżki -co on do mnie czuje

Gość lalazmaja2
chyba mnie z kims pomyliłes/as:):) nigdy w zyciu o nic wrózki nie pytałam :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:dhahahahhahahhaha

Gość lalazmaja2
hhahahhahahhaahhahahhahahhaahhahahhahahhaahhahahhahahhaahhahahhahahhaahhahahhahahhaahhahahhahahhaahhahahhahahhaa:):)::)

z mezem rozmawiamy o seksie, mowimy co nas podnieca itp wiec jak mi to powiedzial to wrocilam do tematu ale on sie zdziwil, ze wogole mnie to ruszylo i poszedl do pracy,

a wyjasnil co mial na mysli mowiac przecietny sex?/ za nudno ?/ zle sie spisujesz?? za rzadko ?? czy jak?/

idz mi stąd i tak się tej ciąży nie doczekasz a on gówno do ciebie czuje teraz sie smiej kretynko taka wróżba dla tępej idiotki

chcialby czesciej, np 1-2razy dziennie co czasem jest niewykonalne, spelniam jego zachcianki aczkolwiek on nie rozumie ze nie mam jakis mego sprosnych mysli i fantazji , a pewnie by chcial, nawet czasem mi go szkoda ze jest ze mna pod tym wzgledem

a dlaczego 1 raz dziennie jest niewykonalny?? przeciez na to naprawde nie potrzeba niewiaodmo ile czasu mega sprosne mysli i fantazje tzn rozumiem ze on je ma ?/ a jakie to sa mega sprosne fantazje ?/ pytam bo dla kazdego co innego jest sprosne